امروز : دوشنبه, ۲۹ دی , ۱۳۹۹ - 5 جماد ثاني 1442
- در جلسه ستاد بزرگداشت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب شهرستان برخوار چه گذشت؟
- پیشبینی شده تا راهپیمایی ۲۲ بهمن را باحضور مردم برگزار کنیم
- آخرین آمار کرونا در ایران؛ ۲۵۲ شهر در وضعیت آبی قرار دارند
- حضرت فاطمه زهرا (س) و مقابله با جریان تحریف
- کرونا و آخرین آمارش در ایران؛ فوت ۸۶ بیمار در شبانه روز گذشته
- بازگشایی مدارس دو روز در هفته و حضور دانشآموزان اختیاری است
جزئیات برگزاری نماز عید سعید فطر در بخش حبیب آباد
به گزارش عصرحبیب آباد؛ همه ساله با فرارسیدن عید سعید فطر، نماز این عید در شهر حبیب آباد و سایر شهر های بخش حبیب آباد و کشور با حضور گسترده و باشکوه نمازگزاران و مردم خداجو برگزار می شد. اما امسال اقامه نماز عید سعید فطر تفاوت زیادی با سال گذشته دارد.
امسال نماز عید سعید فطر در بخش حبیب آباد به اختیار هیئت امناء و امام جماعت مساجد برگزار خواهد شد که علاقمندان به حضور در این مراسم معنوی باید نکات بهداشتی ابلاغ شده را بصورت جدی رعایت کنند تا از زنجیره شیوع ویروس منحوس کرونا جلوگیری شود.
نماز عید سعید فطر در شهر های بخش حبیب آباد به شرح زیر برگزار می شود:
حبیب آباد
در شهر حبیب آباد مراسم نماز عید سعید فطر به امامت حجت الاسلام والمسلمین سید محمد مومنی، امام جمعه این شهر در مسجد امام صادق (ع) ملاعباس از ساعت ۷ صبح برگزار می شود و اقامه نماز ساعت ۷:۳۰ صورت می گیرد.
کمشچه
در شهر کمشچه هم مراسم نماز عید سعید فطر به امامت حجت الاسلام والمسلمین احمد نادی، امام جمعه موقت این شهر در جوار مزار شهدای گمنام غواص از ساعت ۷ صبح برگزار می شود و اقامه نماز ساعت ۷:۳۰ صورت می گیرد.
شاپورآباد
گلزار شهدای شهر شاپورآباد در روز عید فطر میزبان نماز گزاران خواهد بود.
نماز عید سعید فطر در گلزار شهدای شهر شاپورآباد به امامت حجت الاسلام اصغر احمدی از ساعت ۷ صبح آغاز خواهد شد و اقامه نماز ساعت ۷:۳۰ صورت می گیرد.
همچنین در مسجد جامع شهر شاپورآباد نماز عید سعید فطر به امامت حجت الاسلام رسول شاپورآبادی از ساعت ۷ صبح برگزار می شود و اقامه نماز ساعت ۷:۳۰ شروع می شود.
علی آباد ملاعلی
در روستای علی آبادملاعلی هم مراسم نماز عید سعید فطر به امامت حجت الاسلام سید محمد جواد موسوی در مسجد جامع این روستا از ساعت ۶ صبح قرائت دعای پرفیض ندبه آغاز می شود و اقامه نماز ساعت ۷:۳۰ صورت می گیرد.
از مردم مومن و خداجوی بخش حبیب آباد تقاضا می گردد جهت شرکت در این مراسم معنوی حتما از ماسک و دستکش استفاده کرده و مهر و از تسبیح شخصی استفاده کنید.
انتهای پیام/
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.