به گزارش ندای برخوار؛ شهید عبدالحسین یوسفیان یکی از شهدای مدافع حرم شهرستان برخوار است که برای دفاع از ارزش های اسلام و حریم اهلبیت (ع) راهی سوریه شد تا از حرم عقیله بنی هاشم، حضرت زینب کبری (س) دفاع کند. (عنوان مستند یلدای خان طومان هم برگرفته شده از این موضوع است.)
او متولد ۱۵ تیر سال ۱۳۶۵ بود و در سال ۱۳۸۵ به استخدام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آمد و در گردان ۱۰۴ امام حسین (ع) شاهین شهر مشغول کار شد.
- بیشتر بخوانید: روایتی از شهید مدافع حرم عبدالحسین یوسفیان/ مدافع حرمی که در «یلدای خان طومان» آسمانی شد
زینب تنها یادگاری شهید مدافع حرم عبدالحسین یوسفیان است. او زمانی که پدرش به سوریه اعزام شد سه سالش بود و حالا او 9 ساله است.
ماموریت شهید یوسفیان در سوریه ۴۵ روزه بوده و به گفته دوستان و همرزمانش پس از پایان این مدت، ۱۵ روز دیگر ماموریت خود را تمدید می کند و می گوید: “کجا برویم بهتر از اینجا…”
شهید عبدالحسین یوسفیان سر انجام در 29 آذر سال 1394 در شهر خان طومان به درجه رفیع شهادت می رسد.
حالا به بهانه ششمین سالگرد شهادت این شهید مدافع حرم، «مستند یلدای خان طومان» در پایگاه خبری ندای برخوار باهمکاری گردان 108 امام حسین (ع) و شهرداری دستگرد برخوار تهیه و تولید شده است که در ادامه با هم می بینیم:
انتهای پیام/