عباسعلی معصومی سرشیفت آتشنشانی دولت آباد در گفتوگو با خبرنگار ندای برخوار از وقوع دو مورد آتشسوزی بامداد امروز دوشنبه ۱ اردیبهشت در این شهر خبر داد و گفت: نخستین حادثه، حریق یک دستگاه خودرو بود که ساعت ۱:۵۳ بامداد در خیابان شهید داوری به سامانه ۱۲۵ اعلام شد.
وی افزود: بلافاصله پس از اعلام، تیمهای عملیاتی از ایستگاه آتشنشانی با یک دستگاه خودروی اطفائیه سبک و یک دستگاه اطفائیه سنگین به محل اعزام شدند و در کمترین زمان ممکن با حضور در محل حادثه، حریق را مهار و از گسترش خسارت جلوگیری کردند؛ خوشبختانه آسیب جدی به خودرو وارد نشد.
معصومی همچنین از وقوع آتشسوزی دیگری در ساعت ۵:۰۶ صبح امروز در پشتبام یک منزل مسکونی در دولت آباد خبر داد و تصریح کرد: این حادثه مربوط به آتشسوزی انبار یک منزل مسکونی بود که با اعزام سریع اکیپهای اطفائیه سبک و سنگین، آتشنشانان موفق به مهار کامل حریق شدند.
سرشیفت آتشنشانی دولت آباد ادامه داد: پس از اطفای کامل آتش، عملیات ایمنسازی محیط انجام شد.
انتهای پیام/



