فرمانده ناحیه مقاومت بسیج برخوار:

اجرا و نحوه توزیع بسته های غذایی بین نیازمندان کار بسیار سختی است

فرمانده سپاه برخوار گفت: توزیع بسته های موادغذایی بین نیازمندان و انجام دادن رزمایش کمک مومنانه کار بسیار سختی است و نحوه توزیع آن از همه چیز مهم تر است.

تاریخ انتشار: ۰۰:۱۰ - دوشنبه ۱۳۹۹/۰۲/۸
مدت زمان مطالعه: < 1 دقیقه
اجرا و نحوه توزیع بسته های غذایی بین نیازمندان کار بسیار سختی است

به گزارش عصرحبیب آباد؛ سرهنگ پاسدار محمد شفیعی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان برخوار در مراسم رزمایش مواسات و کمک مومنانه شهرستان برخوار در سالن شهید عبدالرزاق زارعان گفت: این رزمایش با محوریت ائمه محترم جمعه شهرستان و با کمک و همت بسیجیان عزیز و خیرین محترم شهرستان در تمام شهرهای شهرستان در لبیک به ندای مقام معظم رهبری انجام شده که تا پایان ماه مبارک رمضان هم ادامه خواهد داشت.

وی افزود: توزیع این بسته های مواد غذایی بین نیازمندان و انجام دادن این رزمایش بزرگ مومنانه کار بسیار سختی است و نحوه توزیع آن از همه چیز سخت تر و مهم تر است.

شفیعی افزود: این کار، کار خیری است که امیدواریم ادامه دار هم باشد و ما بتوانیم دستگیر مردم و هموطنانمان باشیم.

انتهای پیام/


شناسه خبر: 3664

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در ندای برخوار منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد

9 + 13 =