در مراسم گرامیداشت روز حماسه و ایثار شهرستان برخوار مطرح شد؛

احمدیان: شهرستان برخوار کم‌نظیرترین معرکه‌ها را در دوران دفاع مقدس خلق کرد

محمد احمدیان رزمنده و راوری دفاع مقدس با بیان اینکه اگر نگویم شهرستان برخوار در دوران دفاع مقدس بی‌بدیل بود، قطعا کم‌نظیرترین معرکه‌ها را در آن دوران خلق کرده است، گفت: قبل از آغاز تهاجم رژیم بعث عراق در جنوب کشور، قائله کردستان در غرب کشور رخ داد که اولین نیروهای اعزام شده در کردستان از شهرستان برخوار بودند.

تاریخ انتشار: ۰۸:۳۳ - چهارشنبه ۱۴۰۱/۰۸/۱۱
مدت زمان مطالعه: 4 دقیقه
احمدیان: شهرستان برخوار کم‌نظیرترین معرکه‌ها را در دوران دفاع مقدس خلق کرد

به گزارش ندای برخوار؛ محمد احمدیان در مراسم گرامیداشت روز حماسه و ایثار شهرستان برخوار با اشاره به شجاعت و دلاوری رزمندگان دفاع مقدس به خصوص نوجوانان رزمنده، گفت: هنگامی که بعثی‌ها درحال حمله به شهر موسیان بودند، رزمنده.های بزرگتر به رزمندگان کم سن و سال‌تر می‌گفتند که آنجا را ترک کنند اما آنها می‌گفتند ما اینجا سر دشمن را گرم می‌کنیم تا شما بروید و زن و بچه مردم را از موسیان فراری دهید.

وی افزود: هرکس می‌خواهد در عمل جنس‌ما و نسل‌ما را بشناسد، باید بداند که 11 آبان به چه معناست.

این رزمنده و راوی دفاع مقدس اظهار کرد: شهدا بهانه می‌شوند تا ما دور یکدیگر جمع شویم و تکلیف خود را بدانیم؛ ما به آسانی به اینجا نرسیده‌ایم و بیش از 200 هزار شهید روی خاک افتادند که عزت ایران و ایرانی حفظ شود.

احمدیان با اشاره به مشتاق بودن جوانان و نوجوانان دوران جنگ تحمیلی برای حضور در جبهه‌ها و دفاع از خاک کشورمان، گفت: در سال 1361 زمانی که می‌خواستم از پایگاه شهید بهشتی دولت آباد به جبهه اعزام شوم، بیشتر اوقات شاهد گریه‌های بی‌امان بچه‌های کوچکی بودم که قصد داشتند به جبهه اعزام شوند اما سن و سالشان خیلی کم بود.

معرکه‌های کم‌نظیر رزمندگان برخواری در دوران دفاع مقدس

وی با بیان اینکه اگر نگویم شهرستان برخوار در دوران دفاع مقدس بی‌بدیل بود، قطعا کم‌نظیرترین معرکه‌ها را در آن دوران خلق کرده است، عنوان کرد: قبل از آغاز تهاجم رژیم بعث عراق در جنوب کشور، قائله کردستان در غرب کشور رخ داد که اولین نیروهای اعزام شده در کردستان از شهرستان برخوار بودند.

احمدیان تصریح کرد: یکی از اولین شهدای قائله کردستان در غرب کشور از رزمندگان شهرستان برخوار بوده است اما متاسفانه در معرفی این افتخارات به مردم کم‌کاری شده است.

رزمنده و راوری دفاع مقدس اظهار کرد: آنهایی که امروز مرگ یک خانم سنندجی را بهانه کرده‌اند و مملکت را به آشوب کشیده‌اند، فراموش نکنند در همان سنندج در باشگاه افسران وقتی که چند پاسدار استان اصفهان و شهرهای اطراف محاصره شدند، یک دختر سنندجی به صورت مخفیانه به آنها غذا می‌رساند و وقتی کومله و دموکرات متوجه این موضوع شدند، این دختر را به فجیع‌ترین شکل ممکن به شهادت می‌رسانند.

وی اذعان کرد: ای‌کاش می‌شد کوچه کوچه‌های سنندج که میزبان پیکر این دختر شهید بود، شهادت می‌داد تا امروز خیلی‌ها جرأت نکنند دایه‌دار باشند.

احمدیان با بیان اینکه عملیات محرم سختی‌های فراوانی را داشت، خاطرنشان کرد: اما با وجود آن سختی‌ها، دستاوردهای خوبی را برای رزمندگان ایرانی در پی داشت و نباید فراموش کنیم که اگر در سختی‌ها مقاوت و ایستادگی کردیم، به دنبال آن فتح و نصرت خداوند نصیب ما می‌شود.

شهید عبدالرزاق زارعان، مؤسس واحد مهندسی رزمی سپاه

رزمنده و راوی دفاع مقدس با اشاره به تبیین اقدامات شهدا در دوران دفاع مقدس، اظهار کرد: شهید عبدالرزاق زارعان از شهر دولت آباد یکی از شهدایی است که به تاسیس کننده واحد مهندسی رزمی در کل سپاه شد و کارش را از لشکر امام حسین(ع) آغاز کرد؛ امروز باید جوانان و نوجوانان ما با این مسائل و افتخارات آشنا باشند.

وی خطاب به دانشجویان گفت: من خودم را مقصر اتفاقات اخیر دانشگاه‌ها می‌دانم؛ متاسفانه نتوانسته‌ایم حقیقت آن 8 سال جنگ تحمیلی را برای قشر جوان و نوجوان کشور ترسیم کنیم که امروزه تمام دغدغه‌شان غذا خوردن با یک خانم در سلف دانشگاه نباشد. دانشجوی‌ما بخاطر اینکه نمی‌تواند با فلان خانم در سلف دانشگاه غذا بخورد، به این نتیجه می‌رسد که در دانشگاه آشوب به پا کند!

احمدیان تصریح کرد: امروز در کشور دشمن موفق شد که به بهانه‌های مختلفی از جمله آزادی، به خواسته‌های دیگر خود برسد که البته با هوشیاری ملت ایران این توطئه ناکام ماند و سرانجامی برای این نظام و انقلاب نداشت.

این رزمنده و راوری دفاع مقدس درباره مدارس افزود: وقتی که در مدارس کم‌کاری شده باشد، ناچارا امروز باید در دانشگاه‌ها این شرایط به وجود بیاید به خاطر اینکه تربیت درستی شکل نگرفته است.

وی بیان کرد: مصیبت من امروز این نیست که عده‌ای در خیابان‌ها بیرون می‌ریزند، مصیبت‌ما این است که در کشوری زندگی می‌کنیم که جوان‌هایش برای دین خدا کم نگذاشته‌اند اما این شرایط را عده‌ای فریب خورده به وجود می‌آورند.

احمدیان گفت: 11 آبان یعنی که اینکه ما چند تکلیف نسبت به شهدا داریم؛ شهدایی که آن شب به دل آب زدند، نرفتند که فقط شهید و راهی بهشت شوند، قصه چیز دیگری است؛ حاج قاسم می‌گوید «یکی از شئون عاقبت به خیری «نسبت شما با جمهوری اسلامی و انقلاب» است؛ از مهمترین شئون عاقبت به خیری، رابطه قلبی و دلی و حقیقی ما با این حکیمی است که امروز سکان انقلاب را به دست دارد» و این از همان ابتدا، نقشه‌راه شهدای عزیز ما بود.

کارهای امروز برخی جوانان فریب خورده ثمره ندانستن آنهاست

رزمنده و راوی دفاع مقدس با بیان اینکه امروز دختر خانم‌ها و آقا پسرهای ما باید از شهدا بدانند، تصریح کرد: این کارهایی که امروزه برخی از آنها انجام می دهند، ثمره ندانستن آنهاست و مقصر ماییم که برایشان نگفته‌ایم و امروز جوانان‌ما خودشان را از شهدا جدا می‌دانند.

وی خاطرنشان کرد: اگر می‌خواهیم 11 آبان را درک کنیم که به چه معنایی است، اولین ویژگی این روز این است که شهدا به ما یاد می‌دهند باید امام و ولی زمان خود را بشناسیم؛ جوان‌ها باید خودشان را باور کنند و اگر خود را باور کنند، از علمداران سپاه حضرت ولی عصر(عج) خواهند بود.

احمدیان با بیان اینکه آن روزها شهدای دفاع مقدس امروزِ ما را دیده بودند، گفت: از پندها و وصیت‌نامه‌هایی که از شهدا به‌جا مانده است، چنین می‌شود برداشت کرد که آنها از حال و روز این روزهای ما با خبر بوده‌اند؛ شهدای‌ما امام شناس و اهل انجام وظیفه بودند.

این رزمنده و رواری دفاع مقدس در پایان تاکید کرد: امروز بیرق اسلام در این کشور بالاست و دشمن می‌خواهد این بیرق را به پایین بکشد، بقیه مسائل هم بهانه‌های اوست.

انتهای پیام/


شناسه خبر: 28195

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در ندای برخوار منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد

2 + 17 =