حاجی دلیگانی: مازوت سوزی امسال یک ماه زودتر آغاز شد/ عذرخواهی رئیس سازمان محیط زیست کشور از مردم برخوار

در سفر رئیس سازمان محیط زیست کشور به استان اصفهان، حاجی دلیگانی نماینده مردم شهرستان‌های شاهین شهر و برخوار در مجلس شورای اسلامی از مصرف زودهنگام مازوت انتقاد کرد.

تاریخ انتشار: ۰۹:۰۵ - جمعه ۱۴۰۱/۱۰/۳۰
مدت زمان مطالعه: < 1 دقیقه
حاجی دلیگانی: مازوت سوزی امسال یک ماه زودتر آغاز شد/ عذرخواهی رئیس سازمان محیط زیست کشور از مردم برخوار

به گزارش ندای برخوار؛ حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شهرستان‌های شاهین‌شهر و میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی در نشست مشترک با علی سلاجقه معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان محیط زیست کشور که روز گذشته به اصفهان سفر کرده بود، گفت: نیروگاه شهید منتظری شاهین‌شهر امسال نسبت به پارسال، یک ماه زودتر مصرف مازوت را آغاز کرد و افزایش شدید آلودگی هوای منطقه و ایجاد انواع مخاطرات را برای ۳.۵ میلیون نفر از ساکنان نواحی اطراف رقم زده است.

سلاجقه هم با اشاره به مازوت‌سوزی نیروگاه شهید منتظری شاهین‌شهر، از مردم اصفهان و شهرستان‌های شاهین‌شهر و میمه و برخوار عذرخواهی کرد.

وی همچنین گفت: آنچه که امروز کشور را به لحاظ آلودگی به اینجا کشانده، نتیجه فعالیت همه ما بوده است.

رئیس سازمان محیط زیست کشور تصریح کرد: ما مدیون شهر اصفهان و شاهین‌شهر و برخوار هستیم و به عنوان خادمان نظام آمده‌ایم تا باری از دوش مردم برداریم و سفره مردم را به سفره‌ای دلپذیرتر تبدیل کنیم.

انتهای پیام/ 11620/+


شناسه خبر: 31929

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در ندای برخوار منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد

20 − 7 =