به گزارش عصرحبیب آباد؛ مراسم تکریم و معارفه رئیس پلیس راهور شهرستان برخوار با حضور جناب سرهنگ محمدی رئیس پلیس راهور استان اصفهان، عبدالله بنهری فرماندار شهرستان برخوار، سرهنگ خلیلی فرمانده انتظامی شهرستان برخوار و جمعی از پرسنل انتظامی و راهنمایی و رانندگی شهرستان در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.
در این مراسم ضمن تقدیر و تشکر از زحمات سرگرد محسن مرادی رئیس ثابق پلیس راهور شهرستان، سرگرد اکبر پورهاشمی به عنوان رئیس جدید پلیس راهور شهرستان برخوار معرفی شد.

سرگرد مرادی رئیس سابق پلیس راهور شهرستان در این مراسم به بیان گزارش مهمترین فعالیت های انجام شده در طول 4 سال مسئولیت خود در شهرستان پرداخت. از جمله این اقدامات عبارت است از: کاهش تصادفات و حوادث (هر سال 9 الی 10 درصد)، آموزش های فرهنگ ترافیک در مدارس شهرستان، برگزاری همایشات در خصوص فرهنگ استفاده از کلاه ایمنی برای موتور سواران به همراه توزیع کلاه ایمنی، اصلاح نقاط حادثه خیر شهرستان (نقاط حادثه خیز از 11 مورد به 8 مورد کاهش یافت) و… .

سرگرد پورهاشمی رئیس جدید پلیس راهور شهرستان هم در این مراسم خواستار کمک و همکاری دستگاه های اجرایی و مدیریتی و شهرستان شد و گفت: ان شاء الله با کمک و یاری مردم بتوانیم شاهد اقداماتی موثر در سطح شهرستان باشیم.
انتهای پیام/





