شهردار سین روز خبرنگار را تبریک گفت

مسعود قنبری شهردار سین برخوار با صدور پیامی فرارسیدن روز خبرنگار را تبریک گفت.

تاریخ انتشار: ۱۴:۴۳ - چهارشنبه ۱۴۰۳/۰۵/۱۷
مدت زمان مطالعه: < 1 دقیقه
شهردار سین روز خبرنگار را تبریک گفت

به گزارش ندای برخوار؛ مسعود قنبری شهردار سین در پیامی فرارسیدن ۱۷ مرداد روز خبرنگار را به فعالان این عرصه تبریک گفت.

متن پیام وی بدین شرح است:

خبرنگاری، حرفه و شغل نیست؛ فراتر از آن نوعی رسالت و گونه‌ای هدایت است. خبرنگار رکن رسانه است؛ خبر در گذر از هزارتوی اندیشه او بر حروف می‌نشیند، به کلمات جان می‌بخشد و به اندیشه مخاطب راه می‌گشاید و در این رهگذر، ادراک، آگاهی، تبیین، فهم متقابل، اقناع، امید، قضاوت و.. شکل می‌گیرد‌.

️هفدهم مردادماه که به مناسبت سالروز شهادت شهید محمود صارمی روز بزرگ و سترگ خبرنگار نامگذاری شده است، یادآور حماسه آفرینی‌های عزیزانی است که بقای حق و حقیقت را به بقای خود ترجیح دادند.

ضمن قدردانی از خدمات ارزنده خبرنگاران در پیام‌رسانی، آگاهی‌بخشی و اطلاع‌رسانی و با بزرگداشت یاد همه راویان عظمت اسلام و ایران خاصه خبرنگاران والا مقامی چون شهیدان صارمی، رهبر، آوینی، خزایی و راویان صادق دفاع مقدس و گزارشگران لحظه‌های ناب جبهه‌های حق علیه باطل که در نگارش خبر از خون خود مایه گذاشتند، روز خبرنگار را به همه اصحاب رسانه ژرف‌اندیش، روشن ضمیر، پاک نهاد و وارسته اعم از خبرنگاران، صاحبان اندیشه و قلم شهرستان برخوار تبریک عرض می‌کنم و برای همه عزیزان در ادای رسالت خطیر خبری و تبیینی توفیق روز افزون، سعادت و سربلندی آرزو می‌کنم.

مسعود قنبری

شهردار سین برخوار

انتهای پیام/


شناسه خبر: 44442

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در ندای برخوار منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد

16 + 12 =