مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان خبرداد:

از ظرفیت سپاه برخوار در امر واکسیناسیون کرونا استفاده خواهیم کرد

حسن کمالی گفت: به دلیل اینکه در روزهای آینده گروه های سنی پایین‌تری برای واکسیناسیون کرونا فراخوان خواهند شد، سپاه شهرستان برخوار ظرفیت سالن های ورزشی خود را در اختیار ما قرار خواهد داد.

تاریخ انتشار: ۱۷:۵۴ - پنجشنبه ۱۴۰۰/۰۶/۱۸
مدت زمان مطالعه: < 1 دقیقه
از ظرفیت سپاه برخوار در امر واکسیناسیون کرونا استفاده خواهیم کرد

حسن کمالی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان برخوار در گفت و گو با خبرنگار ندای برخوار گفت: درحال حاضر بیش از ۲۲ هزار واکسن کرونا در شهرستان تزریق شده است.

وی افزود: قرار بود که از شنبه واکسیناسیون خودرویی در شهرستان آغاز به کار کند اما طبق اعلام مرکز بهداشت استان به دلیل اینکه سنین پایین‌تری درحال فراخوان شدن هستند و جوانان این قشر را تشکیل می دهند، این مورد لغو شد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان تصریح کرد: طبق صحبتی که با عوامل سپاه شهرستان برخوار داشتیم، قرار شده است که در امر واکسیناسیون از ظرفیت‌های سپاه نیز استفاده شود.

کمالی ادامه داد: به دلیل اینکه در روزهای آینده گروه های سنی پایین‌تری فراخوان خواهند شد و مسلما جمعیت بیشتری برای تزریق واکسن به مراکز مراجعه می کنند، سپاه شهرستان برخوار ظرفیت سالن های ورزشی خود را در اختیار ما قرار خواهد داد.

وی در پایان گفت: واکسیناسیون دانشجویان هم در شهرستان آغاز شده است و آنها می توانند با مراجعه به سامانه salamat.gov.ir برای دریافت نوبت تزریق واکسن اقدام کنند.

انتهای پیام/


شناسه خبر: 14770

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در ندای برخوار منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد

یازده − 6 =