افتتاح مدرسه ۶ کلاسه زنده‌یاد ابراهیمی وانانی در محله امامزاده نرمی+ تصاویر

در آیینی همزمان با دهه فجر، مدرسه خیرساز زنده‌یاد حاج حسین ابراهیمی وانانی محله امامزاده نرمی با هزینه‌ای بالغ بر ۱۵ میلیارد تومان افتتاح شد.

تاریخ انتشار: ۱۵:۴۲ - شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۰
مدت زمان مطالعه: 3 دقیقه
افتتاح مدرسه ۶ کلاسه زنده‌یاد ابراهیمی وانانی در محله امامزاده نرمی+ تصاویر

به گزارش ندای برخوار؛ مدرسه ۶ کلاسه خیرساز زنده‌یاد حاج حسین ابراهیمی وانانی در محله امامزاده نرمی صبح امروز (شنبه ۲۰ بهمن) همزمان با دهه مبارک فجر با حضور ابراهیم معتمدی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری اصفهان و دیگر مسئولان استانی و شهرستانی افتتاح شد.

این مدرسه در زمینی به مساحت ۲ هزار مترمربع و ۸۴۳ مترمربع زیربنا با هزینه‌ای بالغ بر ۱۵ میلیارد تومان توسط خیر و با مشارکت اداره‌کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اصفهان احداث شده است.

حسین نریمانی مدیر آموزش و پرورش شهرستان برخوار گفت: در سال ۱۴۰۱ طبق آمار وزارت آموزش و پرورش، سرانه آموزشی برخوار ۴.۱۸ بوده و در رتبه چهل و یکمین منطقه در سطح استان بودیم.

وی با بیان اینکه در آماری که اخیراً اعلام شد، رتبه برخوار چندین پله بالا آمد و به ۴.۸۲ رسید، افزود: اکنون در رتبه سی و هشتمین منطقه در بین نواحی و مناطق سطح استان قرار داریم اما همچنان نیاز است در امر مدرسه‌سازی مساعدت ویژه‌ای شود.

نریمانی با بیان اینکه در سه سال اخیر مجموعا ۱۰۱ کلاس به ظرفیت آموزش و پرورش برخوار اضافه شد، اظهار کرد: در این مدت، ۱۰ مدرسه در شهرستان تکمیل و بهره‌برداری شده و دو مدرسه دیگر نیز در مراحل نهایی قرار دارند.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان برخوار اضافه کرد: همچنین در این سه سال، دو زمین چمن مصنوعی و یک زمین فوتبال و والیبال ساحلی در شهرستان احداث شده است.

وی با اشاره به کمبود فضای آموزشی در برخوار و فعالیت ۱۶ مدرسه دو نوبته، تصریح کرد: اخیراً ۱۲ قرارداد جدید برای احداث مدرسه با خیرین منعقد شده که گامی در جهت افزایش فضای آموزشی در برخوار است.

انتهای پیام/


شناسه خبر: 48469

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در ندای برخوار منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد

چهارده − 2 =