امرار معاش عمده مردم برخوار به آب بستگی دارد/ نباید مطالبه کشاورزان نادیده گرفته شود

امام جمعه حبیب آباد با بیان اینکه امرارمعاش عمده مردم برخوار به آب بستگی دارد، گفت: خاک برخوار خاک حاصلخیزی است و هر محصولی که در اینجا کشت می‌شود، بهترین محصول است.

تاریخ انتشار: ۱۳:۱۴ - پنجشنبه ۱۴۰۱/۰۵/۲۰
مدت زمان مطالعه: < 1 دقیقه
امرار معاش عمده مردم برخوار به آب بستگی دارد/ نباید مطالبه کشاورزان نادیده گرفته شود

به گزارش ندای برخوار؛ حجت الاسلام والمسلمین جمال قربانی امام جمعه دستگرد برخوار در جلسه بررسی فرونشست زمین در شهرستان برخوار که در دفتر امام جمعه حبیب آباد برگزار شد با اشاره به مراجعات مردمی به ائمه جمعه برای پیگیری مطالبات آب کشاورزان گفت: مردم سوالشان این است که سند شیخ بهایی چطور معتبر است، اما سند جمهوری اسلامی چرا اعتبار ندارد؟

وی افزود: آنها می‌گویند ما از جمهوری اسلامی آب را خرید کرده‌ایم اما اکنون سند آن معتبر نیست.

امام جمعه حبیب آباد هم در این جلسه با تاکید بر عدالت محوری و توزیع عادلانه آب، گفت: شهرستان برخوار براساس کتب تاریخی، سهم‌آبه داشته و اگر طومار شیخ بهایی دست‌آویز هست، در آن ذکر شده است که برخوار، حقابه داشته است.

حجت الاسلام والمسلمین مومنی با بیان اینکه ارتزاق و امرارمعاش عمده مردم این شهرستان به آب بستگی دارد، اظهار کرد: خاک برخوار خاک حاصلخیز و خاک خوبی است و هر محصولی که در اینجا کشت می‌شود، بهترین محصول است.

وی تصریح کرد: در مسئله فرونشست در گذشته کوتاهی‌هایی صورت گرفته است اما اکنون دیگر سزاوار نیست و تا دیر نشده است باید تدبیری اندیشید.

امام جمعه حییب آباد خاطرنشان کرد: مطالبه‌ای که ما از زاینده رود داریم، حقابه کشاورزان برخواری است که باید بر اساس اسناد و مدارکی که وجود دارد به آنها داده شود.

حجت الاسلام مومنی بیان کرد: مردم برخوار، مردم شریف و نجیبی هستند و از ابتدا انقلابی و شیعیان امامین بوده اند؛ در دوران دفاع مقدس در جبهه‌ها حضور داشتند و در همه مراحل، حامی نظام بوده‌اند، هیچگاه مردم این شهرستان حاضر به تحمیل هزینه به نظام نبوده و نیستند.

وی ادامه داد: باید قدر این مردم را دانست و اگر صدایی از آنها بیرون نمی‌آید و اعتراضی نمی‌کنند، نباید مطالبه آنان را نادیده گرفت.

انتهای پیام/


شناسه خبر: 25027

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در ندای برخوار منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد

4 × 1 =