شهردار خورزوق خبر داد:

ترمیم آسفالت بلوار ولی عصر (عج) شهر خورزوق

شهردار خورزوق گفت: عملیات تراش، ترمیم و روکش آسفالت بلوار ولی عصر (عج) خورزوق با اعتباری بالغ بر ۳۰۰ میلیارد ریال در حال اجرا است.

تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ - چهارشنبه ۱۴۰۳/۰۷/۴
مدت زمان مطالعه: < 1 دقیقه
ترمیم آسفالت بلوار ولی عصر (عج) شهر خورزوق

سید فضل‌الله هاشمی شهردار خورزوق در گفت‌وگو با خبرنگار ندای برخوار از اجرای عملیات تراش، ترمیم و روکش آسفالت بلوار ولی عصر (عج) خبر داد و اظهار کرد: بلوار ولی عصر (عج) شهر خورزوق به دلیل قرار گرفتن در مسیر ارتباطی اصلی این شهر با شهرهای اطراف و شهر اصفهان، از شریان‌های مهم و تاثیرگذار محسوب می‌شود که آسفالت آن تاثیر زیادی در بهبود عبور و مرور شهروندان دارد.

وی افزود: این پروژه با اعتباری بالغ بر 300 میلیارد ریال به طول سه کیلومتر در دو مسیر رفت و برگشت در حال اجراست که برای اجرای آن، حدود 40 هزار مترمربع آسفالت تراشی و ترمیم صورت گرفته و بعد از آن روکش آسفالت این مسیر به مساحت حدود 85 هزار مترمربع اجرا خواهد شد.

انتهای پیام/


شناسه خبر: 45734

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در ندای برخوار منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد

18 − پنج =