رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان در نشست خبری:

توزیع 210 بسته معیشتی همزمان با دهه وقف در برخوار/ 2 میلیارد و 610 میلیون تومان هزینه عمرانی امامزادگان

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان برخوار گفت: همزمان با دهه وقف، ۲۱۰ بسته معیشتی بین نیازمندان شهرستان به ملبغ ۲۷۰ هزار تومان توزیع خواهد شد.

تاریخ انتشار: ۱۹:۵۰ - چهارشنبه ۱۳۹۹/۰۷/۳۰
مدت زمان مطالعه: 3 دقیقه
توزیع 210 بسته معیشتی همزمان با دهه وقف در برخوار/ 2 میلیارد و 610 میلیون تومان هزینه عمرانی امامزادگان

به گزارش ندای برخوار؛ حجت الاسلام محسن ضیایی در نشست خبری با اصحاب رسانه و خبرنگاران به مناسبت دهه وقف، ضمن گرامیداشت این دهه، گفت: همزمان با دهه وقف، توزیع 210 بسته معیشتی در برخوار به ارزش هر بسته 270 هزار تومان با همکاری یک خیر بین نیازمندان انجام خواهد شد.

وی افزود: در دوره قبل، 400 بسته معیشتی به ارزش کلی 80 میلیون تومان بین نیازمندان شهرستان برخوار توزیع شده است که جمعا 610 بسته معیشتی تا کنون توزیع شده است؛ ان شاء الله در اسفند ماه سالل جاری 300 بسته معیشتی دیگر توزیع خواهد شد.

فعالیت های عمرانی انجام شده در امامزادگان

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان برخوار در ادامه به تشریح فعالیت های عمرانی از دهه وقف سال گذشته تا امسال در بقاء متبرکه شهرستان پرداخت.

او گفت: در امامزاده ادهم شهر دستگرد 200 متر مربع ساختمان اداری و 600 متر مربع سالن اجتماعات ساخته شده و جمعا مبلغ 900 میلیون تومان هزینه شده است.

حجت الاسلام ضیایی گفت: در امامزاده سیدکمال الدین (ع) شهر سین 100 متر مربع کاشی کاری معرق به هزینه 250 میلیون تومان انجام گرفته است.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان برخوار در ادامه اظهار کرد: در امامزاده ابوالحسن (ع) کمشچه 500 متر کاشی کاری هفت رنگ با هزینه 300 میلیون تومان و خریداری و نصب سنگ مرمر با هزینه 110 میلیون تومان انجام گرفته که جمعا 410 میلیون تومان در این امامزاده هزینه شده است.

وی افزود: در امامزاده محمود (ع) دولت آباد 400 میلیون تومان سنگ فرش و 50 میلیون تومان ایزوگام برای پشت بام هزینه شده است. همچنین 400 میلیون تومان برای ساخت دو سقّا خانه در این امامزاده هزینه شده است که بخشی از آن با همکاری خیرین بوده.

حجت الاسلام ضیایی اظهار کرد: در امامزاده ابراهیم و اسماعیل (ع) “امامزاده نرمی” 250 متر سنگ فرش با همکاری خیران خریداری شده است که ان شاء الله 2 هزار متر دیگر خریداری خواهد شد. همچنین حدود 80 میلیون تومان برای تخریب گنبد این آستان هزینه شده است.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان برخوار گفت: در امامزاده سید محمد (ع) دولت آباد هم نزدیک به 250 متر مربع سنگ فرش با هزینه ای بالغ بر 40 میلیون تومان انجام شده است.

حجت الاسلام ضیایی در باره هزینه های صرف شده در امامزاده عبدالمومن (ع) حبیب آباد گفت: حدود 80 میلیون تومان برای زیباسازی ایوان و ساخت یک آشپزخانه در این امامزاده صرف شده است. همچنین قرار است در طرح جامع این امامزاده، دو شبستان با مساحت حدود 1300 متر مربع ساخته شود.

هزینه های صرف شده با درآمد امامزادگان

وی هزینه های صرف شده از در آمد امامزادگان را 860 میلیون تومان و هزینه های جاری و مدیریتی صرف شده را 413 میلیون تومان اعلام کرد و درباره هزینه های فرهنگی صرف شده در امامزادگان گفت: 206 میلیون تومان با در آمد امامزادگان صرف برنامه های فرهنگی شده است که مجموعا 1 میلیارد و 479 میلیون تومان از درآمد امامزادگان هزینه شده است.

حجت الاسلام ضیایی خاطر نشان کرد: 220 هزار متر زمین از تصرفات خارج شده که بالای 50 میلیارد تومان ارزش داشته است. همچنین حدود 118 پلاک مسکونی موقوفه توقیف کرده ایم.

کسب رتبه استانی توسط 2 برخواری در مسابقات قرآنی

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان برخوار در ادامه افزود: در مسابقات قرآنی که سال گذشته برگزار شد، حدود 600 شرکت کننده در شهرستان برخوار داشتیم اما امسال بدلیل شیوع ویروس کرونا در کشور استقبال کمتری شد و حدود 20 شرکت کننده داشتیم که خوشبختانه دو نفر از آنها مقام استانی کسب کردند.

وی تصریح کرد: اداره اوقاف شهرستان برخوار حائز رتبه هشتمین اداره در بین ادارات اوقاف استان اصفهان است.

حجت الاسلام ضیایی با بیان اینکه امسال یک موقوفه تجاری داشتیم، اظهار کرد: این زمین که در شهر خورزوق وقف شد، حدود 85 متر مساحت دارد.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان برخوار در پایان افزود: در شهرستان حدود 270 موقوفه داریم که حدود 100 موقوفه منفعتی است.

انتهای پیام/


شناسه خبر: 8046

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در ندای برخوار منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد

19 − 1 =