فرمانده انتظامی شهرستان خبر داد:

دستگیری ۲ سارق احشام و یک مالخر در برخوار

فرمانده انتظامی شهرستان برخوار از دستگیری دو سارق احشام و یک مالخر و کشف ۱۴ رأس دام سرقتی شامل ۱۳ گوسفند و یک گوساله خبر داد.

تاریخ انتشار: ۱۲:۵۷ - پنجشنبه ۱۴۰۵/۰۸/۷
مدت زمان مطالعه: < 1 دقیقه
دستگیری ۲ سارق احشام و یک مالخر در برخوار

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «ندای برخوار»؛ سرهنگ مهدی کریمی فرمانده انتظامی شهرستان برخوار گفت: در پی وقوع یک فقره سرقت احشام، مأموران پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی شهرستان برخوار با انجام اقدامات پلیسی و هماهنگی با دادستان، موفق به شناسایی و دستگیری دو سارق احشام و یک متهم به خرید دام‌های مسروقه شدند.

وی افزود: در جریان این عملیات، یک دستگاه خودروی متعلق به متهمان توقیف شد و در مجموع ۱۴ رأس دام سرقتی شامل ۱۳ رأس گوسفند و یک رأس گوساله کشف شد.

فرمانده انتظامی شهرستان برخوار با اشاره به اعتراف متهمان به ارتکاب چهار فقره سرقت، تصریح کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده برای طی مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.

سرهنگ کریمی در پایان بر تداوم اقدامات پلیس برای مقابله با سرقت و برخورد قانونی با مرتکبان جرائم تأکید کرد.

انتهای پیام/


شناسه خبر: 71257

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در ندای برخوار منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد

نوزده + 14 =