خط و نشان فرماندار برخوار برای هیئات: اگر فردی در هیئتی از کرونا فوت کند از مسئول هیئت شکایت خواهم کرد

فرماندار شهرستان برخوار گفت: اگر فردی در هیئتی به ویروس کرونا مبتلا شود و از بابت این ویروس فوت کند، مطمئنا از رئیس هیئت نزد مقام قضایی شکایت خواهم کرد.

تاریخ انتشار: ۲۱:۰۳ - شنبه ۱۳۹۹/۰۵/۲۵
مدت زمان مطالعه: < 1 دقیقه
خط و نشان فرماندار برخوار برای هیئات: اگر فردی در هیئتی از کرونا فوت کند از مسئول هیئت شکایت خواهم کرد

عبدالله بنهری در گفت و گو با خبرنگار عصرحبیب آباد در خصوص نحوه برگزاری مراسمات محرم و صفر در شهرستان برخوار اظهار کرد: با توجه به شرایطی که کشور در ارتباط با ویروس کرونا دارد، امسال مراسمات محرم متفاوت تر از سال های گذشته خواهد بود.

وی افزود: ما اکنون برای ایام محرم و صفر که مراسمات برگزار خواهند شد، برنامه ریزی و پیش بینی انجام داده ایم و با مسئولین هیئات مذهبی شهرستان نیز هماهنگ شده ایم تا مراسمات محرم را باشکوه البته با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار نماییم.

فرماندار شهرستان برخوار خاطر نشان کرد: در مساجد زنجیر زنی نخواهیم داشت و ممنوع است و صرفا روضه خوانی با رعایت فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک در مساجد مجاز است.

وی ادامه داد: در مساجد با ظرفیت یک چهارم و با فاصله دو متر در دو متر مراسمات مجاز به برگزاری مراسم هستند.

بنهری عنوان کرد: دسته های زنجیر زنی بدون جابجایی و با استفاده از وسایل شخصی مجاز به عزاداری هستند.

فرماندار شهرستان برخوار با بیان اینکه توزیع نذورات و پذیرایی در مراسمات عزاداری سیدالشهدا (ع) ممنوع است، گفت: در صورت تمایل، افراد به صورت جیره خشک در قالب کمک های مومنانه می توانند نذورات خود را توزیع کنند.

وی در پایان افزود: اگر خدایی نکرده فردی در هیئتی یا مراسمی در ایام محرم و صفر به ویروس کرونا مبتلا شود و از بابت این ویروس فوت کند، مطمئنا از رئیس هیئت نزد مقام قضایی شکایت خواهم کرد.

انتهای پیام/


شناسه خبر: 5771

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در ندای برخوار منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد

دو × پنج =