به گزارش ندای برخوار؛ آیین بهرهبرداری از خودروهای جدید خریداری شده و اضافه شدن آنها به ناوگان حمل و نقل شهرداری دولت آباد پیش از ظهر امروز (پنجشنبه ۱۵ شهریورماه) برگزار شد.
این آیین با حضور مدیرکل دفتر حمل و نقل و ترافیک سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور، نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی، فرماندار برخوار و جمعی دیگر از مسئولان شهری و شهرستانی در شهرداری دولت آباد برگزار شد.
بیشتر:
- رئیس سازمان حملونقل عمومی برخوار: هبود ۵۰ درصدی حملونقل عمومی برخوار با خرید اتوبوسهای جدید
- فرماندار برخوار: ضرورت بهروزرسانی ناوگان حملونقل عمومی برخوار
- حاجی دلیگانی: مردم برخوار از حملونقل عمومی راضی نیستند
- مدیرکل حملونقل عمومی سازمان شهرداریهای کشور: اختصاص ۵۰ درصد اعتبار برای خرید مینیبوس و اتوبوس به شهرهای کوچک
- مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری: ملکرد شهرداریهای شهرستان برخوار قابل قبول است
هفت دستگاه اتوبوس آتروس با ۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار از شهرداری و ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار از دولت خریداری شده است که دو دستگاه تحویل و پنج دستگاه دیگر هنوز تحویل داده نشده است.
چهار دستگاه تاکسی سمند سورن با اعتباری بالغ بر ۴۸۰ میلیون تومان آورده رانندگان برای شهر دولت آباد خریداری شده است.
چهار دستگاه ون وانا با ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار از شهرداری و ۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان اعتبار از دولت خریداری شدهاند.
یک دستگاه بیل بکهو نیز با اعتباری بالغ بر ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان توسط شهرداری خریداری شده است.
همچنین یک دستگاه خودرو حمل زباله (زباله پرسکن) ایسوزو با ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار از شهرداری و ۶ میلیارد تومان اعتبار از دولت برای شهرداری خریداری شده است که همه این خودروها از امروز در سطح شهر مورد بهرهبرداری قرار میگیرند.
بازسازی ۵ دستگاه اتوبوس دولت آباد به اصفهان
پنج دستگاه اتوبوس خط دولت آباد به اصفهان با اعتباری برای هر اتوبوس ۶۰۰ میلیون تومان بازسازی شده و از امروز در خط قرار میگیرند.
برای بازسازی هر دستگاه اتوبوس، دولت ۲۰۰ میلیون تومان، شهرداری دولت آباد ۲۰۰ میلیون تومان و مالکان ۲۰۰ میلیون تومان مشارکت کردهاند.
به گفته مسئولان سازمان حمل و نقل عمومی برخوار و شهرداری دولت آباد، پنج دستگاه اتوبوس دیگر خط دولت آباد به اصفهان در نوبت بازسازی قرار دارند.
انتهای پیام/








