درمانگاه شهر سین برخوار ۱۵ بهمن امسال افتتاح می‌شود

در جلسه آماده‌سازی و چگونگی بهره‌برداری از مرکز درمانگاه سرطان شناسی و بیماری‌های غیر واگیر زنده یاد قربانی شهر سین مقرر شد این مرکز ۱۵ بهمن امسال همزمان با میلاد امام علی (ع) افتتاح شود.

تاریخ انتشار: ۲۱:۴۷ - سه‌شنبه ۱۴۰۱/۰۹/۲۹
مدت زمان مطالعه: < 1 دقیقه
درمانگاه شهر سین برخوار ۱۵ بهمن امسال افتتاح می‌شود

به گزارش ندای برخوار؛ جلسه آماده‌سازی و چگونگی بهره‌برداری از مرکز درمانگاه سرطان شناسی و بیماری‌های غیر واگیر زنده یاد علی قربانی با حضور فرماندار شهرستان برخوار، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر سین و نمایندگان آستان قدس رضوی کانون امام رئوف (ع) در شهرداری شهر سین برگزار شد.

طی مذاکرات و توافقات به‌عمل آمده مقرر شد تا ظرف یک ماه آینده محوطه‌سازی مرکز توسط شهرداری و با کمک خیرین انجام شود و نمایندگان آستان قدس رضوی نیز در تأمین تجهیزات و راه‌اندازی فاز اول درمانگاه تلاش نمایند.

همچنین با نظر حاضران در جلسه مصوب شد در تاریخ ۱۵ بهمن ماه سال جاری همزمان با میلاد پر برکت مولای متقیان حضرت علی (ع) فاز اول این درمانگاه افتتاح و خدمت‌رسانی به عموم مردم آغاز شود.

انتهای پیام/


شناسه خبر: 31008

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در ندای برخوار منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد

10 + 4 =