به گزارش ندای برخوار؛ سرهنگ نعمت خلیلی فرمانده انتظامی شهرستان برخوار گفت: در راستای اجرای طرح امنیت محله محور ماموران کلانتری 11 دولت آباد و پليس مبارزه با مواد مخدر شهرستان برخوار اقدامات لازم به منظور شناسایی و دستگیری خردهفروشان مواد مخدر، محکومان متواری و معتادان متجاهر را انجام دادند.
وی افزود: در اجرای اين طرح مأموران با اقدامات هوشمندانه و پليسی خود 3 خردهفروش مواد مخدر را دستگیر کرده و مقاديری انواع مواد مخدر را کشف کردند.
سرهنگ خلیلی تصريح کرد: در اين طرح همچنين 10 معتاد متجاهر و پرخطر نیز جمعآوری و برای درمان به مراکز ترک اعتياد معرفی شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان برخوار در پایان با قدردانی از همکاری دستگاه قضائی در برخورد با توزيعکنندگان مواد مخدر،خاطر نشان کرد: اجرای طرحهای ارتقاء امنيت اجتماعی از اولويتهای انتظامی شهرستان برخوار بوده و اين طرحها به طور مستمر در سطح شهرستان اجرا خواهد شد.
انتهای پیام/