رئیس کمیته امداد شهرستان خبر داد:

ذبح ۷۰ رأس دام در کمیته امداد برخوار همزمان با عید قربان

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان برخوار گفت: پیش‌بینی می‌کنیم امسال بیش از ۷۰ رأس دام در پایگاه ذبح کمیته امداد قربانی و گوشت آن بین خانواده‌های نیازمند توزیع شود.

تاریخ انتشار: ۱۲:۳۱ - جمعه ۱۴۰۴/۰۳/۱۶
مدت زمان مطالعه: < 1 دقیقه
ذبح ۷۰ رأس دام در کمیته امداد برخوار همزمان با عید قربان

رسول رحمتی رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان برخوار در گفت‌وگو با خبرنگار ندای برخوار با تبریک فرارسیدن دهه ولایت و عید قربان اظهار کرد: امروز همزمان با عید سعید قربان، پایگاه ذبح و قربانی دام در محل ساختمان کمیته امداد شهرستان دایر شده است.

وی افزود: با نظارت شبکه دامپزشکی و شبکه بهداشت، امروز عرضه دام زنده و جمع‌آوری کمک‌های مردمی به‌صورت نقدی و غیرنقدی در پایگاه ذبح کمیته امداد شهرستان در حال انجام است.

رحمتی با بیان اینکه سنت نیکوی قربانی در عید سعید قربان فرصتی ارزشمند برای کمک به نیازمندان است، ادامه داد: سال گذشته ۴۵ رأس دام در این پایگاه ذبح شد و با توجه به کمک‌های مردمی انجام‌شده در روزهای اخیر، پیش‌بینی می‌کنیم امسال بیش از ۷۰ رأس دام قربانی و گوشت آن با رعایت کامل اصول بهداشتی بین خانواده‌های نیازمند توزیع شود.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان برخوار با قدردانی از مشارکت خیران در این طرح خداپسندانه، گفت: مردم نیکوکار می‌توانند تا پایان امروز با مراجعه به پایگاه قربانی واقع در ساختمان کمیته امداد شهرستان، نسبت به اهدای دام زنده یا ارائه کمک‌های نقدی برای تهیه قربانی اقدام کنند.

انتهای پیام/


شناسه خبر: 53084

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در ندای برخوار منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد

2 × دو =