روز قدس روز اتحاد است/ مسلمانان با وحدت مقابل استکبار پیروز می شوند

فرماندار شهرستان برخوار گفت: وقتی شیعه و سنی دست در دست هم بدهند و اتحاد سیاسی و مذهبی پیدا کنند، در مبارزه با استکبار پیروز خواهند بود.

تاریخ انتشار: ۱۵:۲۹ - جمعه ۱۴۰۱/۰۲/۹
مدت زمان مطالعه: < 1 دقیقه
روز قدس روز اتحاد است/ مسلمانان با وحدت مقابل استکبار پیروز می شوند

محمدرضا قربانی فرماندار شهرستان برخوار در حاشیه مراسم راهپیمایی روز جهانی قدس در گفت و گو با خبرنگار ندای برخوار اظهار کرد: حضرت امام (ره) یک اقدامی را انجام دادند که تمام مسلمانان جهان یک روزی را به نام خود داشته باشند که آن روز، «روز قدس» نام گرفت.

وی افزود: علت این اقدام امام خمینی (ره) متحد شدن مسلمانان و به پا خواستن علیه استکبار جهانی بود.

قربانی با بیان اینکه روز قدس روز حیات اسلام است زیرا روز اتحاد مسلمانان است، عنوان کرد: وقتی شیعه و سنی دست در دست هم بدهند و یک اتحاد سیاسی، مذهبی و اعتقادی پیدا کنند، در مبارزه با استکبار پیروز خواهند بود. این حیات اسلام را می رساند و قطعاً تاثیر بزرگی خواهد داشت.

فرماندار شهرستان برخوار با اشاره به پیام راهپیمایی امروز به دشمنان اسلام، تصریح کرد: این سیل مردم و این جمعیتی که جمع می‌شوند تاثیر بسزایی خواهد داشت و علیه اسرائیل منحوس شعار می‌دهند و نشان می‌دهند ما برای نابودی هر چه زودتر از اسرائیل آماده ایم.

انتهای پیام/


شناسه خبر: 21542

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در ندای برخوار منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد

3 × چهار =