زمین چمن مصنوعی محله اسلام‌آباد خورزوق افتتاح شد+ فیلم

زمین چمن مصنوعی محله اسلام‌آباد شهر خورزوق که به نام شهید مدافع امنیت، مهدی مهدوی‌کیا نام‌گذاری شده است، با حضور معاون سیاسی استاندار اصفهان افتتاح شد.

تاریخ انتشار: ۱۰:۵۷ - پنجشنبه ۱۴۰۵/۰۵/۲۹
مدت زمان مطالعه: < 1 دقیقه
زمین چمن مصنوعی محله اسلام‌آباد خورزوق افتتاح شد+ فیلم

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «ندای برخوار»؛ صبح امروز (پنجشنبه ۲۹ مردادماه ۱۴۰۵) زمین چمن مصنوعی محله اسلام‌آباد شهر خورزوق، در جریان سفر ایوب درویشی، معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اصفهان به شهرستان برخوار، با حضور جمعی از مسئولان شهری و شهرستانی افتتاح شد.

سید فضل‌الله هاشمی شهردار خورزوق در حاشیه این مراسم در گفت‌وگو با خبرنگار ندای برخوار اظهار کرد: این زمین ورزشی در مساحتی حدود ۹۰۰ مترمربع و با اعتباری بالغ بر ۳۰ میلیارد ریال احداث شده است.

این مجموعه ورزشی به نام شهید مدافع امنیت، مهدی مهدوی‌کیا، نام‌گذاری شده و با هدف توسعه زیرساخت‌های ورزشی و فراهم کردن فضای مناسب برای فعالیت‌های ورزشی نوجوانان و جوانان محله اسلام‌آباد به بهره‌برداری رسیده است.

در این مراسم از تلاش‌ها و زحمات شهرداری خورزوق و عوامل اجرایی این طرح در راستای توسعه فضاهای ورزشی و خدمت‌رسانی به شهروندان تقدیر شد.

انتهای پیام/


شناسه خبر: 69078

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در ندای برخوار منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد

16 − سیزده =