رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان:

سارق قطعات خودرو در شهرستان برخوار دستگیر شد

رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان اصفهان از شناسایی و دستگیری سارق قطعات خودرو در عملیات کارآگاهان پلیس در شهرستان برخوار خبر داد.

تاریخ انتشار: ۲۱:۲۷ - چهارشنبه ۱۴۰۲/۰۵/۲۵
مدت زمان مطالعه: < 1 دقیقه
سارق قطعات خودرو در شهرستان برخوار دستگیر شد

به گزارش ندای برخوار؛ سرهنگ حسين ترکيان رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان گفت: در پی وقوع چندين فقره سرقت قطعات خودرو در شهرستان برخوار، موضوع به صورت ويژه در دستور کار کارآگاهان پليس آگاهی اين شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: کارآگاهان پس از انجام تحقيقات میدانی و بررسی‌های تخصصی صورت گرفته از محل وقوع سرقت‌ها، سرنخ‌هایی از دست داشتن یک نفر از سارقان سابقه‌دار در اين سرقت‌ها را به دست آوردند.

ترکیان خاطرنشان کرد: در نهایت سارق شناسایی و در یک عملیات غافلگیرانه در مخفیگاهش دستگیر شد.

رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان تصریح کرد: متهم در تحقيقات تکمیلی پلیس به 21 فقره سرقت ECU خودروهای وانت پيكان و فروش آن به مالخر اعتراف کرد که مالخر این پرونده نیز با رصد هوشمندانه پلیس شناسایی و دستگیر شد.

وی با بيان اينکه 20 قطعه ECU سرقتی از محل اختفاء متهمان کشف و به مال باختگان تحويل داده شد، عنوان کرد: متهمان دستگير شده پس از تشکيل پرونده برای انجام اقدامات قانونی تحويل مرجع قضائی شدند.

انتهای پیام/


شناسه خبر: 37253

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در ندای برخوار منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد

هفت − چهار =