سال تحصیلی ۲۶ هزار دانش‌آموز در شهرستان برخوار آغاز شد + تصاویر

همزمان با سراسر کشور، با نواخته شدن زنگ بازگشایی مدارس، سال تحصیلی بیش از ۲۶ هزار دانش‌آموز در شهرستان برخوار آغاز شد.

تاریخ انتشار: ۰۸:۵۷ - شنبه ۱۴۰۲/۰۷/۱
مدت زمان مطالعه: 2 دقیقه
سال تحصیلی ۲۶ هزار دانش‌آموز در شهرستان برخوار آغاز شد + تصاویر

به گزارش ندای برخوار؛ صبح امروز همزمان با اولین روز از مهر ماه، زنگ بازگشایی مدارس به نمایندگی از 149 مدرسه در شهرستان برخوار، در آموزشگاه خوارزمی شهر دستگرد با حضور مسئولان شهرستانی نواخته شد.

حسین نریمانی مدیر آموزش و پرورش شهرستان برخوار در این مراسم گفت: شعار امسال مهرماه مدارس، «مدرسه قوی، ایران قوی» است و شعار بازگشایی مدارس استان نیز «مهر و مهرورزی نبوی» به مناسبت ایام با سعادت میلاد نبی مکرم اسلام(ص) نام‌گذاری شده است.

وی افزود: از امروز امروز 26 هزار و 100 دانش‌آموز در شهرستان برخوار در کلاس‌های درس حاضر می‌شوند که از این تعداد بیش از دو هزار و 500 دانش‌آموز کلاس اولی هستند.

نریمانی خاطرنشان کرد: امسال در شهرستان برخوار ۸۳۶ معلم مسئولیت تدریس به دانش‌آموزان را بر عهده دارند و تعداد کادر اجرایی مدارس به انضمام معلمان هزار و ۴۵۰ نفر است.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان برخوار در پایان اظهار کرد: امسال هم‌زمان با زنگ بازگشایی مدارس، زنگ مقاومت نیز به مناسبت هفته دفاع مقدس نواخته شد.

انتهای پیام/


شناسه خبر: 38169

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در ندای برخوار منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد

نوزده − یازده =