اختصاصی ندای برخوار؛

علت قطعی خطوط همراه اول در شهرستان برخوار چه بود؟

رئیس اداره مخابرات شهرستان برخوار در گفت و گو با ندای برخوار علت قطعی یک روزه خطوط همراه اول را عنوان کرد.

تاریخ انتشار: ۱۱:۳۸ - پنجشنبه ۱۴۰۰/۰۲/۳۰
مدت زمان مطالعه: < 1 دقیقه
علت قطعی خطوط همراه اول در شهرستان برخوار چه بود؟

ناصر حیدریان، رئیس اداره مخابرات شهرستان برخوار در گفت و گو با خبرنگار ندای برخوار در خصوص قطعی ارتباط خطوط همراه اول اظهار کرد: علت قطعی خطوط همراه اول در شهرستان، قطعی ارتباط فیبر نوری در محل کارگاهی میدان فرزانگان بوده است.

وی افزود: این قطعی ارتباط فیبر نوری به علت حفاری در محدوده کارگاهی میدان فرزانگان بود که حدود 10 ساعت ارتباطات خطوط همراه اول با مشکل مواجه شد.

حیدریان تصریح کرد: هیچ کس حق قطع کردن عمدی چندین ساعته چنین ارتباطی را ندارد و این اتفاق پیش بینی شده نبود است.

رئیس اداره مخابرات شهرستان برخوار در خصوص قطعی اینترنت و عدم توانایی حضور دانش آموزان در کلاس های مجازی گفت: مدارسی که با شخص بنده ارتباط داشتند، تماس گرفتند و سوال کردند که آیا امروز می توانیم امتحاناتمان را برگزار کنیم یا خیر که من به آنها پیشنهاد دادم امتحانات را در روز دیگری برگزار کنند.

وی در پایان با اشاره به تحصیل دانش آموزان در خارج از شهرستان عنوان کرد: دانش آموزان برخواری که در خارج از شهرستان تحصیل می کنند در صورت بروز مشکل از سوی مدرسه خود می توانند نامه ای از مدرسه خود برای اداره مخابرات شهرستان بیاورند تا این موضوع را تائید کنیم.

انتهای پیام/


شناسه خبر: 12689

اخبار مرتبط

دیدگاه‌ها

  1. M گفته :

    توی حبیب آباد به دلیل انتقال دکل مخابرات به خیابان شهید رجایی بوده

دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در ندای برخوار منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد

20 − 11 =