سید فضل الله هاشمی در گفتوگو با خبرنگار ندای برخوار با اشاره به برگزاری نشست تخصصی گویش شهر خورزوق همزمان با هفته نکوداشت این شهر، اظهار کرد: مراحل ثبت گویش خورزوقی توسط شهرداری و شورای اسلامی شهر در حال انجام است که اکنون در مراحل نهایی به سر میبرد و امیدواریم بتوانیم این گویش که قدمت بسیار زیادی دارد را به ثبت نهایی برسانیم.
وی افزود: برای اینکه بتوانیم فرهنگ شهر و این گویش که قدمت زیادی دارد را ثبت کنیم، کتابی توسط اساتید دانشگاهی درحال تالیف است که بعد از نهایی شدن این کتاب را رونمایی خواهیم کرد.
هاشمی خاطرنشان کرد: همچنین یکی از پژوهشگران شهر خورزوق که به رحمت خدا رفتند کتابی را در دست تالیف داشتند که آن کتاب را هم با هماهنگی خانواده ایشان ما برنامه ریزی کردیم که بتوانیم به چاپ برسانیم و در اختیار مردم قرار دهیم.
شهردار خورزوق ادامه داد: امروز نشست تخصصی برای گویش خورزوقی داشتیم که قدمت این گویش و موارد خاصی که مربوط به این گویش میشود توسط اساتید مربوطه بیان شد.
وی در پایان تصریح کرد: در کنار این، از افرادی که دوستدار این گویش هستند انجمنی را تشکیل دادیم که دوستداران این گویش بتوانند در کنار یکدیگر بحثهای تخصصی در مورد این گویش را انجام بدهند.
انتهای پیام/





