پلمب ۱۳ واحد صنفی متخلف در شهرستان برخوار

فرمانده انتظامی شهرستان برخوار گفت: در طرح تشدید نظارت بر اصناف در ایام نوروز ۱۴۰۲ مأموران انتظامی شهرستان به متصدیان ۲۵ واحد صنفی تذکر دادند و ۱۳ واحد نیز به علت تخلفات صنفی پلمب شدند.

تاریخ انتشار: ۱۵:۰۷ - سه‌شنبه ۱۴۰۲/۰۱/۱۵
مدت زمان مطالعه: < 1 دقیقه
پلمب ۱۳ واحد صنفی متخلف در شهرستان برخوار

به گزارش ندای برخوار؛ سرهنگ نعمت خلیلی فرمانده انتظامی شهرستان برخوار گفت: مأموران اداره نظارت بر اماکن عمومی شهرستان برخوار با هدف ارتقاء امنیت در بین کسبه و بازاریان و برخورد با واحدهای صنفی متخلف، طرح تشدید کنترل و نظارت بر اصناف را در ایام نوروز 1402 اجرا کردند.

وی افزود: در این طرح مأموران از واحدهای صنفی شهرستان برخوار به صورت محسوس و نامحسوس بازدید که با ارزیابی‌های صورت گرفته به متصدیان 25 واحد تذکر داده شد و 13 واحد نیز به علت تخلفات صنفی پلمب شدند و برای 17 واحد صنفی نیز اخطاریه پلمب صادر شد.

سرهنگ خلیلی در پایان ضمن قدردانی از همکاری خوب شهروندان با پلیس در شناسایی و کشف جرایم، از عموم مردم خواست در صورت مشاهده و برخورد با هرگونه موارد مشکوک مراتب را از طریق تماس با شماره تلفن 110 به پلیس اطلاع دهند تا در کمترین زمان ممکن نسبت به برخورد با واحدهای صنفی متخلف و غیر مجاز اقدام شود.

انتهای پیام/


شناسه خبر: 34078

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در ندای برخوار منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد

15 − هشت =