فرماندار برخوار:

پیشرفت ایران در سایه اتحاد و همبستگی محقق می‌شود

فرماندار شهرستان برخوار با بیان اینکه انسجام، اقتدار و اشراف دولت یکی از موارد مورد تاکید و خواست رهبر انقلاب از رئیس جمهور بود، گفت: پیشرفت کشور ما در سایه اتحاد و همبستگی محقق می‌شود و هدف ما نظام اسلامی است و باید در این راستا با یکدیگر متحد باشیم.

تاریخ انتشار: ۱۷:۱۸ - جمعه ۱۴۰۲/۰۶/۳
مدت زمان مطالعه: 2 دقیقه
پیشرفت ایران در سایه اتحاد و همبستگی محقق می‌شود

به گزارش ندای برخوار؛ محمدرضا قربانی فرماندار شهرستان برخوار در نماز جمعه این هفته شهر دولت آباد به مناسب هفته دولت با اشاره به دیدار رهبر انقلاب با هیئت دولت در سال ۱۴۰۰ گفت: رهبر انقلاب توصیه کردند که دولت باید مظهر وفاق باشد، یعنی همه ما زیر پرچم نظام مقدس جمهوری اسلامی هستیم؛ پرچم سه رنگی که با نام مقدس الله مزین شده است.

وی افزود: یعنی همه ما مسلمانان و شیعیان باید این پرچم را برافراشته نگه داریم و به دست صاحب اصلی آن برسانیم؛ بنابراین باید یک سری از اختلافات و مشکلات را کنار بگذاریم و با هم متحد شویم.

قربانی تصریح کرد: توصیه بعدی رهبر انقلاب گفت‌وگوی صادقانه دولتی‌ها با مردم بود که به لطف خدا در این دولت تمام تلاش دولت مردان و مسئولان این بوده که ارتباط مستقیمی با مردم داشته باشند و همان‌گونه که از مردم هستند، برای مردم باشند و این اعتقاد دولت مردان ما است.

فرماندار شهرستان برخوار با بیان اینکه نگاه به ظرفیت‌های داخلی نیز یکی دیگر از توصیه‌های رهبر انقلاب بود، خاطرنشان کرد: ظرفیت‌های ما جوانان و نخبگان ما هستند که در برخی از اوقات دیده نمی‌شوند، در دولت سیزدهم فعالیت‌های خوبی در این زمینه انجام شد و از نخبگان استفاده شده، اما هنوز هم جای کار دارد.

وی با اشاره به اینکه فساد ستیزی از دیگر تاکیدات رهبر انقلاب بود، عنوان کرد: متأسفانه برخی از افراد هستند که خواسته یا ناخواسته دچار فساد اداری می‌شوند و مشکلاتی را برای خود، مردم و جامعه به وجود می‌آورند، در همین راستا مبارزه با فساد باید در رأس امور دولت باشد.

قربانی با عذرخواهی از مردم بابت قطعی برق در روزهای اخیر، اظهار کرد: به سختی‌ها این موضوع برای اقشار مختلف کردم آگاه هستم، رهبر نیز از مسئولین درخواست کرده‌اند که اگر مشکلی پیش آمد و کوتاهی بود، حتما از مردم عذرخواهی شود.

فرماندار شهرستان برخوار با بیان اینکه انسجام، اقتدار و اشراف دولت نیز یکی دیگر از موارد مورد تاکید و خواست رهبر انقلاب از رئیس جمهور بود، گفت: پیشرفت کشور ما در سایه اتحاد و همبستگی محقق می‌شود و هدف ما نظام اسلامی است و باید هم در این راستا با یکدیگر متحد باشیم.

وی در پایان با اشاره به برنامه‌های هفته دولت در شهرستان برخوار گفت: بیش از ۳۰ پروژه در این هفته مورد بهره‌برداری شهروندان قرار می‌گیرد؛ همچنین مشکلات حریم شهرستان پس از حدود ۱۰ سال تعیین تکلیف و رو به حل شدن است.

انتهای پیام/


شناسه خبر: 37467

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در ندای برخوار منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد

5 × 2 =