چهارمین هم‌اندیشی خیرین، فرهیختگان و مفاخر حبیب آباد برگزار شد + فیلم

چهارمین هم‌اندیشی خیرین، فرهیختگان و مفاخر شهر حبیب آباد با حضور مسئولان کشوری، استانی، شهرستانی و شهری برگزار شد.

تاریخ انتشار: ۱۶:۰۸ - یکشنبه ۱۴۰۲/۰۲/۱۷
مدت زمان مطالعه: < 1 دقیقه
چهارمین هم‌اندیشی خیرین، فرهیختگان و مفاخر حبیب آباد برگزار شد + فیلم

به گزارش ندای برخوار؛ همایش سرمایه‌های جاویدان به عنوان چهارمین هم‌اندیشی خیرین، فرهیختگان و مفاخر شهر حبیب آباد روز جمعه 15 اردیبهشت‌ماه در تالار ارکیده این شهر برگزار شد.

در این همایش مهدی جمالی‌نژاد معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور و رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شهرستان‌های برخوار و شاهین‌شهر و میمه و دیگر مسئولان شهری و شهرستانی حضور داشتند.

از اولین همایش هم‌اندیشی خیرین، فرهیختگان و مفاخر شهر حبیب آباد تا چهارمین همایش، تا کنون از 17 فرهیخته و خیر این شهر تجلیل شده است. در چهارمین هم‌اندیشی، از خانواده جانباز مرحوم حاج حمید طالبی، مهندس جواد خیری، دکتر علی فقیه، دکتر رضا شکل‌آبادی و دکتر گیتا فقیهی تجلیل شد.

کلیپ تهیه شده در پایگاه خبری ندای برخوار

همچنین در این همایش یاد و خاطره پدر علم فارماکولوژی ایران دکتر عباس ادیب حبیب آبادی، خیر ارجمند مرحوم حاج اصغر طالبی، معلمان فرهیخته مرحوم اصغر منصوری و محمدرضا خاصی، شهید امیر اشرفی حبیب آبادی و دیگر مفاخر و مشاهیر شهر حبیب آباد گرامی داشته شد.

در حاشیه این همایش، نمایشگاه دستاوردها، مشاغل و صنایع دستی مردم حبیب آباد افتتاح شد که امروز آخرین مهلت بازدید از این نمایشگاه است. به گفته شهردار حبیب آباد این نمایشگاه در ۱۵ غرفه شامل تنور سازی، نان نرمه و خشکه پزی، فرش و قالی‌بافی و… دایر شده و بازدید آن برای عموم مردم آزاد است.

گفتنی است پیش از این هم‌اندیشی خیرین، فرهیختگان و مفاخر شهر حبیب آباد سه دوره در سال‌های ۱۳۹۰، ۱۳۹۳ و ۱۳۹۶ برگزار شده است.

انتهای پیام/


شناسه خبر: 35139

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در ندای برخوار منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد

19 − 12 =