کشف محموله ۳ میلیارد ریالی قاچاق در برخوار

جانشین فرمانده انتظامی شهرستان برخوار گفت: در بازرسی مأموران پلیس از یک شرکت باربری، محموله البسه و سیگار قاچاق به ارزش ۳ میلیارد ریال کشف شد.

تاریخ انتشار: ۱۵:۰۱ - پنجشنبه ۱۴۰۱/۱۰/۲۲
مدت زمان مطالعه: < 1 دقیقه
کشف محموله ۳ میلیارد ریالی قاچاق در برخوار

به گزارش ندای برخوار؛ سرهنگ مجید حاتمی جانشین فرمانده انتظامی شهرستان برخوار گفت: در اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز، مأموران پلیس آگاهی این فرماندهی با انجام مجموعه اقدامات هوشمندانه پلیسی از فعالیت مجرمانه یک شرکت باربری در خصوص قاچاق کالا مطلع و بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

وی افزود: در این خصوص مأموران با هماهنگی مرجع قضائی به محل موردنظر اعزام و در بازرسی از این شرکت موفق به کشف ۶ کیسه انواع پوشاک و تعداد ۱۲۸ هزار نخ سیگار خارجی که همگی بدون مدارک قانونی و معتبر گمرکی بوده، شدند.

سرهنگ حاتمی با بیان اینکه ارزش محموله کالای قاچاق کشف شده برابر اعلام نظر کارشناسان مربوطه ۳ میلیارد ریال برآورد شده است، تصریح کرد: در این خصوص یک متهم دستگیر که پس از تشکیل پرونده برای انجام اقدامات قانونی به مرجع قضائی تحویل داده شد.

جانشین فرمانده انتظامی شهرستان برخوار با اشاره به عزم راسخ پلیس در برخورد با قاچاق کالا و ارزو، از شهروندان خواست تا هرگونه اخبار و اطلاعات در این زمینه را از طریق تماس با مرکز فوریت‌های ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

انتهای پیام/


شناسه خبر: 31659

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در ندای برخوار منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد

12 − هفت =