۱۵ نفر از مردم برخوار با رهبر انقلاب دیدار می کنند

فرماندار شهرستان برخوار از دیدار مردم استان اصفهان با رهبر انقلاب خبرداد و گفت: ۱۵ نفر از اقشار مختلف مردم برخوار هم در این دیدار شرکت خواهند کرد.

تاریخ انتشار: ۰۸:۳۹ - سه‌شنبه ۱۴۰۱/۰۸/۲۴
مدت زمان مطالعه: < 1 دقیقه
۱۵ نفر از مردم برخوار با رهبر انقلاب دیدار می کنند

محمدرضا قربانی در گفت و گو با خبرنگار ندای برخوار با اشاره به 25 آبان روز حماسه و ایثار استان اصفهان، گفت: به مناسبت این روز اقشار مختلف مردم استان اصفهان با حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار خواهند داشت.

وی افزود: بر اساس سهمیه ای که به شهرستان برخوار اختصاص داده شده است، 15 نفر از اقشار مختلف مردم شهرستان از جمله خانواده های شهدا، جانبازان، ایثارگران، نخبگان و علما در این دیدار شرکت خواهند کرد.

فرماندار شهرستان برخوار با اشاره به اشتیاق مردم برای حضور در این دیدار اظهار کرد: مذاکراتی با استان انجام شده تا سهمیه شهرستان افزایش پیدا کند اما تاکنون نتیجه ای حاصل نشده است.

قربانی در پایان اظهار کرد: این دیدار روز شنبه 28 آبان ماه در حسینیه امام خمینی(ره) در تهران برگزار می شود.

انتهای پیام/


شناسه خبر: 29064

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در ندای برخوار منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد

8 + 3 =