ندای برخوار گزارش می‌دهد؛

از کنگره شهدای شهرستان برخوار چه خبر؟

کنگره ملی شهدای استان اصفهان خرداد ماه سال آینده برگزار می شود و باید پیش از برگزاری کنگره شهدای استان، کنگره شهدای شهرستان ها نیز برگزار شود؛ خبرنگار ندای برخوار هم آخرین جزئیات از برگزاری کنگره شهدای شهرستان را از رئیس این کنگره پیگیری کرده است.

تاریخ انتشار: ۱۹:۲۸ - دوشنبه ۱۴۰۱/۰۹/۷
مدت زمان مطالعه: 2 دقیقه
از کنگره شهدای شهرستان برخوار چه خبر؟

به گزارش ندای برخوار؛ گروه ایثار و شهادت – ستایش منصوری: بدون شک یکی از مهمترین میدان ها برای ایجاد احساس تعلق نسبت به آرمان های انقلاب اسلامی در نسل های آینده، برگزاری کنگره شهداست. کنگره های ملی شهدا هر پنج سال یک بار در تمام استان ها برای بزرگداشت یاد و خاطره شهیدان برگزار می شود و هدف از اجرای آن، معرفت افزایی بیشتر در جامعه و معرفی شهدا به نوجوانان و جوانان است.

برگزاری کنگره شهدا اقدامی در راستای عمق‌بخشی به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است؛ این کنگره‌ها و یادواره‌ها بهترین ابزاری هستند که با آن می‌توان «فرهنگ ایثار، شهادت و مقاومت» را به نسل‌های امروز انتقال داد و رویداد بزرگی است که سبب همبستگی گروه‌ها و دستگاه‌های مختلف می‌شود.

کنگره ملی شهدا در راستای برجسته کردن یاد، نام و خاطرات شهدایی است که از میان همین مردم بودند و با وجود داشتن زن، فرزند و دل‌بستگی های دیگر برای رضای خداوند از آن‌ها گذشتند و با حضور در جبهه‌های نبرد حق علیه باطل توانستند شگفتی بیافرینند و نامشان را برای همیشه در تاریخ ثبت و ماندگار کنند.

به گفته سردار فداء فرمانده سپاه حضرت صاحب‌الزمان(عج) استان اصفهان، کنگره ملی ۲۳ هزار شهید استان قرار است خردادماه سال 1402 برگزار شود و شهرستان های استان ملزم هستند تا پیش از برگزاری کنگره شهدای استان، کنگره های شهرستانی را در شهرستان خود برگزار کنند.

همچنین سیدرضا مرتضوی استاندار اصفهان با صدور احکامی، فرمانداران شهرستان ها را به ریاست کنگره شهدای شهرستانی منصوب کرد و مقرر شد فرماندهان نواحی مقاومت بسیج هر شهرستان، دبیر کنگره شهدای آن شهرستان باشند.

محمدرضا قربانی فرماندار و رئیس کنگره شهدای شهرستان برخوار در گفت و گو با خبرنگار ندای برخوار درخصوص آخرین برنامه ریزی های صورت گرفته جهت برگزاری کنگره بیش از ۴۸۰ شهید شهرستان، گفت: سپاه مسئولیت دبیری برگزاری یادواره های شهدا و کنگره شهدای شهرستان را بر عهده دارد و باید جلسه ای را برای هماهنگی های لازم ترتیب دهد که تا کنون جلسه ای برگزار نشده است.

وی با اشاره به لزوم برگزاری یادواره های شهدا افزود: هر شهر و پایگاه و محله ای باید یادواره شهدا داشته باشد؛ ما یادواره هایی نظیر یادواره شهدای مدفون در آستان مقدس امامزاده نرمی و یادواره شهدای شهر دستگرد برخوار را برگزار کرده ایم اما باید تعداد این یادواره ها افزایش یابد و ما محل به محل یادواره شهدا داشته باشیم.

فرماندار شهرستان برخوار با بیان اینکه در عین حال یاد و خاطره شهدا باید در سطح شهر هم گرامی داشته شود، عنوان کرد: به عنوان مثال با قرار دادن تصویر شهدا و زندگی نامه آنها و قرار دادن QR Code در کنار عکس ها، مردم را با شهدا بیشتر آشنا کنیم. تعویض یا نامگذاری اسامی شهدا بر روی کوچه ها و خیابان ها، میادین و سالن های اجتماعات نیز می تواند مؤثر باشد.

حال با وجود این توضیحات، انتظار امت حزب الله شهرستان برخوار از مسئولین متولی برگزاری کنگره شهدای شهرستان، برنامه ریزی دقیق و منسجم و برگزاری مراسمی باشکوه و پرمحتواست که در شرایط فعلی جامعه بتواند مخاطب جوان و نوجوان را بیشتر از گذشته جذب و با محتوای غنی، باعث بصیرت افزایی آحاد جامعه شود.

انتهای پیام/


شناسه خبر: 29175

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در ندای برخوار منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد

5 × چهار =