سرپرست اداره ورزش و جوانان شهرستان برخوار خبرداد:

افتتاح سه زمین چمن مصنوعی با اعتبار 1 میلیارد و 360 میلیون تومان در شهرستان برخوار

سرپرست اداره ورزش و جوانان شهرستان برخوار گفت: همزمان با هفته دولت سه زمین چمن مصنوعی جمعا با اعتباری بالغ بر ۱ میلیارد و ۳۶۰ میلیون تومان در برخوار به بهره برداری رسید.

تاریخ انتشار: ۲۰:۴۷ - سه‌شنبه ۱۳۹۹/۰۶/۴
مدت زمان مطالعه: < 1 دقیقه
افتتاح سه زمین چمن مصنوعی با اعتبار 1 میلیارد و 360 میلیون تومان در شهرستان برخوار

علیرضا ربیع در گفت و گو با خبرنگار ندای برخوار اظهار کرد: به مناسبت هفته دولت، سه زمین چمن مصنوعی در شهر های شاپورآباد، سین و خورزوق به بهره برداری رسید.

وی افزود: زمین چمن شهر شاپورآباد با مساحت 1200 متر مربع با مشارکت اداره ورزش و جوانان استان اصفهان و شهرداری شاپورآباد انجام شد که اعتباری بالغ بر 390 میلیون تومان را صرف کرده است.

سرپرست اداره ورزش و جوانان شهرستان برخوار تشریح کرد: 280 میلیون تومان از این اعتبار توسط اداره ورزش و جونان تامین شده و 110 میلیون تومان دیگر توسط شهرداری شاپورآباد تامین شده است.

ربیع با بیان اینکه زمین چمن مصنوعی شهر سین هم با مساحت 1200 متر مربع به بهره برداری رسید، گفت: اعتیار صرف شده برای این پروژه 550 میلیون تومان بوده که 350 میلیون تومان آن توسط اداره ورزش و جوانان استان و 200 میلیون دیگر هم توسط شهرداری سین تامین شده است.

وی همچنین افزود: زمین چمن مصنوعی شهر خورزوق هم به مساحت 1200 متر مربع است که جمعا اعتباری بالغ بر 420 میلیون تومان را صرف کرده که 280 میلیون تومان آن از اداره ورزش و جوانان استان و 122 میلیون دیگر توسط شهرداری خورزوق تامین شده است.

انتهای پیام/


شناسه خبر: 6088

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در ندای برخوار منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد

19 + بیست =