انقلاب اسلامی جبهه حق را تقویت و جبهه باطل را تضعیف کرد

نماینده ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج برخوار گفت: تقویت جبهه حق و تضعیف جبهه باطل یکی از مهمترین مقدمات ظهور امام زمان (عج) است که توسط انقلاب اسلامی و شخص امام خمینی (ره) رقم خورد.

تاریخ انتشار: ۱۸:۵۲ - پنجشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۲۰
مدت زمان مطالعه: < 1 دقیقه
انقلاب اسلامی جبهه حق را تقویت و جبهه باطل را تضعیف کرد

به گزارش ندای برخوار؛ حجت‌الاسلام محمدحسین رحمتی نماینده ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج شهرستان برخوار ظهر امروز در نشست خبری گفت: تقویت جبهه حق یکی از مهمترین مقدمات ظهور امام زمان (عج) است که توسط انقلاب اسلامی و شخص امام خمینی (ره) رقم خورد.

وی افزود: یکی دیگر از مهمترین مقدمات ظهور امام زمان (عج) تضعیف جبهه باطل است که این هم توسط انقلاب اسلامی رقم خورد؛ هرچه جبهه باطل رو به تضعیف و افول برود، شیطنت‌های آنها هم بیشتر می‌شود.

حجت‌الاسلام رحمتی تصریح کرد: انقلاب اسلامی فرهنگ مقاومت و ایستادگی را در مقابل فرهنگ سازش رواج داد؛ هزینه سازش بسیار بالا است و نمونه آن عرستان که به گاو شیر ده تشبیه شد و هزینه‌های زیادی را پرداخت می‌کند.

نماینده ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج برخوار با بیان اینکه انقلاب اسلامی فرهنگ مقاومت و ایستادگی را به کل دنیا صادر کرد، افزود: با صدور تفکر بسیجی می‌توان فرهنگ ایستادگی، مقاومت و استکبارستیزی را رونق داد.

وی در پایان با اشاره به برنامه‌های شب ۲۲ بهمن تاکید کرد: مردم شهرستان برخوار در شب ۲۲ بهمن ندای الله اکبر را در سطح شهرستان طنین‌انداز کنند و در راهپیمایی این روز بزرگ شرکت کنند تا نقشه‌های شوم و پلید دشمنان ایران اسلامی نقشه بر آب شود.

انتهای پیام/ ۱۱۶۲۰/


شناسه خبر: 32718

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در ندای برخوار منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد

هفده + ده =