فرمانده انتظامی برخوار خبر داد:

انهدام ۷ پاتوق توزیع و مصرف مواد افیونی در برخوار

فرمانده انتظامی شهرستان برخوار از پاکسازی هفت پاتوق توزیع و مصرف مواد مخدر و دستگیری و جمع‌آوری ۵۴ خرده‌فروش و معتاد در عملیات مأموران انتظامی شهرستان خبر داد.

تاریخ انتشار: ۱۴:۵۲ - پنجشنبه ۱۴۰۳/۰۵/۲۵
مدت زمان مطالعه: < 1 دقیقه
انهدام ۷ پاتوق توزیع و مصرف مواد افیونی در برخوار

به گزارش ندای برخوار؛ سرهنگ نعمت خلیلی فرمانده انتظامی شهرستان برخوار گفت: در اجرای رسیدگی به مطالبات و خواسته‌های مردمی مبنی بر برخورد قاطع با توزیع‌کنندگان مواد مخدر و جمع‌آوری معتادان از سطح محلات، پیگیری موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار مأموران انتظامی این فرماندهی قرار گرفت.

 وی افزود: در این راستا مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر و کلانتری‌های شهرستان برخوار پس از تحقیقات نامحسوس و شناسایی پاتوق‌ها و اطمینان از فعالیت‌های مجرمانه در این محل‌ها با هماهنگی مرجع قضائی وارد عمل شده و موفق شدند طی ۷۲ ساعت گذشته هفت پاتوق توزیع و مصرف مواد مخدر را پاکسازی و ۱۴ خرده‌فروش مواد مخدر را دستگیر کنند.

 سرهنگ خلیلی در پایان تصریح کرد: در این طرح ضمن کشف ۱۰۴ گرم انواع مواد مخدر، تعداد ۴۰ معتاد متجاهر و عادی نیز جمع‌آوری و برای سیر مراحل درمانی به مراکز ترک اعتیاد معرفی شدند.

 انتهای پیام/


شناسه خبر: 44637

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در ندای برخوار منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد

هفده − 15 =