به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «ندای برخوار»؛ در جریان سفر مهدی جمالینژاد استاندار اصفهان به شهرستان برخوار، عصر امروز (سهشنبه 1 اردیبهشت 1405) چند پروژه مهم اداری، فرهنگی و ورزشی در شهر خورزوق به بهرهبرداری رسید.
در این آیین، مجموعه اداری شهرداری خورزوق در زمینی به مساحت ۳ هزار و ۵۰۰ مترمربع و با ۷۵ میلیارد تومان هزینه افتتاح شد.
همچنین سالن سینما «خورشید» خورزوق در زمینی به مساحت ۷۵۰ مترمربع و با ۳۵ میلیارد تومان اعتبار و فرهنگسرای شهرداری خورزوق در زیربنای ۷۰۰ مترمربع و با ۱۵ میلیارد تومان هزینه به بهرهبرداری رسید.
در بخش دیگری از این برنامه، زمین چمن مصنوعی شهدای خورزوق نیز به صورت رسمی افتتاح شد.
سید فضلالله هاشمی شهردار خورزوق در گفتوگو با «ندای برخوار» اظهار کرد: این مجموعه در زمینی به مساحت ۱۳ هزار مترمربع شامل ۸ هزار مترمربع چمن مصنوعی و ۵ هزار مترمربع پیست دوومیدانی با ۲۲ میلیارد تومان هزینه و با مشارکت اداره کل ورزش و جوانان استان اصفهان احداث شده است.
انتهای پیام/