به گزارش ندای برخوار؛ طبق شکایت یکی از نامزدهای ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر دولت آباد و اعتراض وی نسبت به نتیجه شمارش آراء، با پیگیری های مجدانه وی و طبق قانون، روز گذشته (سهشنبه ۸ تیر) آراء کل صندوقهای اخذ رای شورای اسلامی شهر دولت آباد بازشماری شد.
با بازشماری آراء و پایان یافتن آن، ترکیب اصلی اعضای شورای اسلامی شهر دولت آباد مشخص شد که به شرح زیر است:
۱- سرکار خانم اعظم طغیانی
۲- جناب آقای محمدرضا رمضانی
۳- جناب آقای ناصر معینی
۴- جناب آقای محمدعلی نریمانی
۵- جناب آقای حسین داوری میثمی
اعضای علی البدل شورای اسلامی شهر دولت آباد هم طبق این بازشماری به شرح زیر است:
۱- جناب آقای اصغر ملکی
۲- جناب آقای حسن نریمانی
۳- جناب آقای محسن داوری
آقای اصغر ملکی که پیش از بازشماری آراء نفر چهارم شورای اسلامی شهر دولت آباد بود اکنون طبق بازشماری نفر ششم شورا است.
آقای محمد علی نریمانی هم پیش از بازشماری نفر پنجم شورای دولت آباد بود که اکنون پس از بازشماری آراء نفر چهارم است.
آقای حسین داوری میثمی هم که پیش از بازشماری نفر ششم بود، اکنون پس از بازشماری نفر پنجم است.
انتهای پیام/
اصلا اینکار، کار درستی نبوده. این خوشحالی که الان ایشون دارن، به این فکر میکنن که خانواده ای که خوشحالی کردن و همه تبریک گفتن بهشون الان باید چیکار کنن؟ بهرحال کل برخوار منتظرن که ببینن آقای داوری قراره چه کاری برای برخوار انجام بده. و این کار واقعا ارزش اینو داشت یا نه.
برای من مهم نیست نظرم تایید بشه یا نه، همین که یک نفر این نظرو میخونه هم برای من کافیه.
مادامی که در جامعه در یکسو گرسنه از سرما بلرزد و سوی دیگر ثروتمندان برخوردار از همه چیز باشند، این جامعه لجن است، تمام چهرهاش را هم با قرآن بپوشانید باز لجن است …!
مگر شورا شدن اینقدر مهمه که همه زیر سوال بروند