به گزارش ندای برخوار؛ آئین یادواره شهدای مدفون در آستان مقدس حضرات سیدان الکریمان (ع) (امامزاده نرمی) شامگاه چهارشنبه ۱ دی ماه با سخنرانی سردار مجتبی فداء فرمانده سپاه حضرت صاحب الزمان (عج) استان اصفهان و مداحی کربلایی سید رضا نریمانی برگزار شد.
سردار فداء در حاشیه این یادواره در گفت و گو با خبرنگار ندای برخوار اظهار کرد: یکی از راه های ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، زنده نگه داشتن یاد و نام و خاطره شهداست.
وی افزود: یک بخش آن در قالب آثار هنری مانند کتاب، شعر، نوشته، مقاله، نقاشی و فیلم است و بخش دیگر آن در قالب برگزاری یادواره هاست.
فرمانده سپاه حضرت صاحب الزمان (عج) استان اصفهان با بیان اینکه برگزاری یادواره های شهدا در اماکن مقدس تداعی کننده دین، اعتقادات و ایمان مردم است، افزود: این امر می تواند نقش موثری در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت داشته باشد.
انتهای پیام/