حاجی دلیگانی:

بیمارستان شهدای برخوار ۷۰ درصد پیشرفت داشته است

نماینده برخوار و شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی گفت: از جمله پروژه‌های عمرانی که در حال اجرا است، می‌توان به بیمارستان ۹۶ تختخوابی شهدای برخوار که هم‌اکنون ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد اشاره کرد.

تاریخ انتشار: ۰۹:۳۷ - یکشنبه ۱۴۰۳/۰۹/۲۵
مدت زمان مطالعه: 3 دقیقه
بیمارستان شهدای برخوار ۷۰ درصد پیشرفت داشته است

به گزارش ندای برخوار؛ حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شهرستان‌های برخوار و شاهین‌شهر و میمه در مجلس شورای اسلامی صبح امروز (یکشنبه 25 آذر) در آیین تکریم و معارفه فرماندار شهرستان برخوار با اشاره به وضعیت شهرستان، گفت: مردم شهرستان برخوار مردمی مذهبی و انقلابی هستند؛ آن‌ها در دوران دفاع مقدس نقش مهمی ایفا کرده‌اند و سربلند از آن دوران بیرون آمدند.

وی ضمن قدردانی از فرماندار سابق شهرستان، افزود: خوشبختانه امروز فرماندار جدیدی که برای این شهرستان انتخاب شده است، فردی جوان و با تجربه است که از توانایی‌های لازم برای پیشبرد امور شهرستان برخوردار است.

نماینده مردم شهرستان‌های برخوار و شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی به موضوع بحران منابع آبی در شهرستان برخوار اشاره کرد و گفت: در گذشته شهرستان برخوار و شاهین‌شهر در سال ۱۳۵۳ دارای ۵ میلیون مترمکعب آب بودند، اما امروز سطح منابع آبی کاهش زیادی داشته است؛ در حال حاضر، عمق منابع آبی به حدود ۲۸۰ متر رسیده و هر ساله شاهد کاهش سطح آب‌ها هستیم.

وی افزود: مشکل فرونشست زمین در این منطقه، یکی از بزرگترین تهدیدهای زیست‌محیطی است و در 10 سال گذشته، این منطقه دچار فرونشست به میزان ۱۶٫۵ سانتی‌متر در سال بوده است.

حاجی‌ دلیگانی خاطرنشان کرد: برای حل این مشکلات، اقدامات مختلفی در حال بررسی و پیگیری است، از جمله تأمین حق‌آبه‌های قانونی منطقه و رهاسازی آب‌هایی که به صورت غیرمنظم در منطقه توزیع می‌شوند.

وی تأکید کرد: با توجه به گزارش‌های کارشناسی، حق‌آبه شهرستان برخوار و شاهین‌شهر سالانه بین ۷۰ تا ۹۰ میلیون مترمکعب است که باید در برنامه‌های آبیاری و کشاورزی لحاظ شود.

نماینده مردم شهرستان‌های برخوار و شاهین‌شهر در ادامه از آمادگی کشاورزان و بومیان منطقه برای سرمایه‌گذاری در پروژه‌های آب‌بر و کشاورزی خبر داد و گفت: کشاورزان آمادگی دارند تا با همکاری دولت، پروژه‌های آب‌بر را راه‌اندازی کنند تا منابع آبی بهینه‌تری را در اختیار کشاورزی قرار دهند.

وی همچنین به مشکلات آب شرب در شهرستان اشاره کرد و گفت: باید شبکه‌های آبیاری برای انتقال آب شرب از منطقه تیران به شهرستان‌های مختلف به ویژه برخوار تقویت شود، چرا که منابع آب شرب شهرستان‌ها با کمبود جدی مواجه هستند.

حاجی دلیگانی در ادامه به برخی پروژه‌های عمرانی شهرستان اشاره کرد و گفت: از جمله پروژه‌های عمرانی که در حال اجرا است، می‌توان به بیمارستان ۹۶ تختخوابی شهدای برخوار که هم‌اکنون ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد اشاره کرد.

وی در خصوص وضعیت جاده‌ها و زیرساخت‌های حمل‌ونقل نیز گفت: پروژه‌های زیادی در دست اجرا است که می‌تواند زیرساخت‌های حمل‌ونقل شهرستان را تقویت کند؛ از جمله پروژه‌های راه‌سازی و آسفالت جاده‌ها می‌توان به پروژه‌های جاده‌های شهری و راه‌های دسترسی به شهرهای مختلف شهرستان اشاره کرد.

وی با اشاره به آلودگی هوای شهرستان عنوان کرد: مناطق نزدیک به پالایشگاه‌ها و نیروگاه‌های صنعتی در این شهرستان به دلیل آلایندگی شدید، با مشکلات زیست‌محیطی مواجه هستند؛ در حال حاضر یکی از بزرگترین چالش‌ها، کاهش کیفیت هوا و تهدید سلامت شهروندان است.

وی همچنین درخصوص وضعیت زیرساخت‌های برق شهرستان گفت: در حال حاضر پروژه‌های متعددی برای تقویت شبکه برق در دست اجرا است؛ به‌ویژه پروژه احداث پست‌های برق که برای تأمین انرژی مورد نیاز صنایع و مصرف خانگی ضروری است. پروژه احداث پست برق در منطقه صنعتی دولت آباد نیز از جمله این پروژه‌هاست که امیدواریم در آینده نزدیک به بهره‌برداری برسد.

حاجی دلیگانی در ادامه به تحلیل تحولات منطقه پرداخت و به نقش سوریه در حمایت از ایران در دوران جنگ تحمیلی اشاره کرد. وی گفت: مهم است که در تحلیل‌های سیاسی خود، نقش سوریه در مقابله با داعش و حمایت از ایران در دوران جنگ تحمیلی را مورد توجه قرار دهیم؛ سوریه نه‌تنها در جنگ تحمیلی از ایران حمایت کرد، بلکه در حفظ امنیت منطقه نیز نقشی اساسی داشت.

انتهای پیام/


شناسه خبر: 47197

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در ندای برخوار منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد

15 − هفت =