به گزارش ندای برخوار؛ شرکتکنندگان در اولین شب از مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در سالن امام خامنهای ناحیه مقاومت بسیج شهرستان برخوار، جنایت رژیم صهیونیستی در ترور و به شهادت رساندن اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس و رهبر مقاومت فلسطین را محکوم کردند.
مردم انقلابی شهرستان برخوار امشب (چهارشنبه ۱۰ مرداد) با سردادن شعارهای «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» نفرت و انزجار خود را از رژیم صهیونیستی اعلام کردند.
حاضران در این تجمع، مقاومت را تنها راه مقابله با ظلم و ستم رژیم صهیونیستی دانستند و حمایت خود را از مردم مظلوم فلسطین به نمایش گذاشتند. همچنین خواستار خونخواهی مهمان شهیدمان شدند.
به گزارش ندای برخوار؛ بامداد امروز محل اقامت اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی مقاومت اسلامی حماس در تهران مورد اصابت قرار گرفت در پی این حادثه هنیه و یک نفر از محافظانش به درجه رفیع شهادت رسیدند.
انتهای پیام/