رئیس شورای قرارگاه راهبردی عمار:

تمرکز دشمن بر فاصله انداختن بین مردم و انقلاب است

رئیس شورای قرارگاه راهبردی عمار گفت: دشمنان بیش از هر زمان بر تغییر سبک زندگی و فاصله انداختن میان مردم و ارزش‌های انقلاب تمرکز کرده‌اند.

تاریخ انتشار: ۱۲:۰۳ - جمعه ۱۴۰۴/۰۷/۴
مدت زمان مطالعه: 2 دقیقه
تمرکز دشمن بر فاصله انداختن بین مردم و انقلاب است

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «ندای برخوار»؛ حجت‌الاسلام مهدی طائب رئیس شورای قرارگاه راهبردی عمار شامگاه پنجشنبه ۳ مهرماه در چهل‌ویکمین یادواره شهدای شهر دستگرد برخوار سه پرسش محوری را مطرح کرد: آیا شهدا برنده‌اند یا بازنده؟ آیا خداوند محدودیت‌های دنیوی را می‌فهمد؟ و ثمره خون شهدا چه بوده است؟

وی با اشاره به ارزش عمر و نفس انسان، افزود: عمر سرمایه‌ای است که ناگزیر مصرف می‌شود؛ اگر به دنیا فروخته شود محدود به زمان و مکان است اما اگر در راه خدا خرج شود، اثری بی‌پایان خواهد داشت و به همین دلیل شهدا زنده‌اند و حیات و اثرگذاری آنان ادامه دارد.

طائب با یادآوری ترورهای اوایل انقلاب تصریح کرد: دشمنان انقلاب از همان ابتدا با دستگیری امام، ترور شهید بهشتی، شهید باهنر و بیش از ۱۷ هزار نفر از مردم و تحمیل جنگ تلاش کردند جمهوری اسلامی را به زانو درآورند، اما نتیجه معکوس شد و خون شهدا پایه‌های انقلاب را استوارتر ساخت.

رئیس شورای قرارگاه راهبردی عمار ادامه داد: شهدای دفاع مقدس و سرداران بزرگی چون حاج قاسم سلیمانی، نشان دادند که شهادت نه‌تنها پایان نیست بلکه آغاز موجی تازه از بیداری و مقاومت است؛ امروز نام و یاد این شهدا به موتور محرک جبهه مقاومت در منطقه تبدیل شده است.

وی با اشاره به وضعیت فلسطین و غزه خاطرنشان کرد: حضور میلیون‌ها نفر در تظاهرات جهانی علیه جنایات صهیونیست‌ها نشانه روشنی از اثر خون شهداست؛ مردم جهان فهمیده‌اند که اسرائیل مشروعیت ندارد و این رژیم در بن‌بست تاریخی گرفتار شده است.

طائب همچنین درباره موضوع انرژی هسته‌ای تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران هرگز به دنبال بمب اتم نبوده و نیست، چراکه هدف انقلاب اسلامی نجات بشریت است نه ساخت سلاح کشتار جمعی؛ این در حالی است که دشمنان با جعل روایت، ایران را به تلاش برای ساخت بمب متهم می‌کنند.

رئیس شورای قرارگاه راهبردی عمار بخش دیگری از سخنان خود را به تهاجم فرهنگی اختصاص داد و گفت: امروز دشمنان بیش از هر زمان بر تغییر سبک زندگی و فاصله انداختن میان مردم و ارزش‌های انقلاب تمرکز کرده‌اند؛ بسیاری از ناهنجاری‌های فرهنگی حاصل این توطئه‌هاست و تنها با آگاهی و مقاومت می‌توان آن را خنثی کرد.

وی در پایان تأکید کرد: شهیدان با انتخاب آگاهانه مسیر خدا، برنده واقعی تاریخ هستند؛ ادامه راه انقلاب نیازمند صبر، مقاومت و هوشیاری فرهنگی و سیاسی است و وظیفه امروز ما، پاسداری از خون شهدا و آماده‌سازی زمینه تحقق وعده‌های الهی است.

انتهای پیام/


شناسه خبر: 57785

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در ندای برخوار منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد

15 − 15 =