فرمانده انتظامی برخوار خبر داد:

توقيف 13 دستگاه موتورسيکلت متخلف در برخوار

فرمانده انتظامي شهرستان برخوار از توقيف 13 دستگاه موتورسيکلت متخلف در این شهرستان خبرداد.

تاریخ انتشار: ۱۹:۲۰ - شنبه ۱۴۰۵/۰۶/۲۸
مدت زمان مطالعه: < 1 دقیقه
توقيف 13 دستگاه موتورسيکلت متخلف در برخوار

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «ندای برخوار»؛ سرهنگ مهدي کريمي فرمانده انتظامی شهرستان برخوار گفت: با هدف کاهش تصادفات، ارتقاي نظم عمومي و برخورد با تخلفات حادثه‌ساز، مأموران پليس راهور با همکاري کلانتري 11 دولت‌آباد، طرح ويژه‌اي را در سطح شهر به اجرا گذاشتند.

فرمانده انتظامي شهرستان برخوار در ادامه افزود: مأموران در جريان اجراي اين طرح، 13 دستگاه موتورسيکلت را به علت ارتکاب تخلفات مختلف توقيف کردند.

اين مقام انتظامي تصريح کرد: دستکاري و مخدوش کردن پلاک، نداشتن پلاک، استفاده از طلق براي پوشاندن پلاک، ايجاد مزاحمت براي شهروندان و انجام حرکات مخاطره‌آميز از جمله تخلفاتي بود که منجر به توقيف اين موتورسيکلت‌ها شد.

سرهنگ کريمي در پايان با تأکيد بر نقش خانواده‌ها در پيشگيري از تخلفات رانندگي، از والدين خواست نظارت بيشتري بر نحوه استفاده فرزندان خود از موتورسيکلت داشته باشند و اجازه ندهند با رفتارهاي پرخطر، امنيت و آرامش خود و ساير شهروندان را به مخاطره بيندازند.

انتهای پیام/


شناسه خبر: 70266

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در ندای برخوار منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد

1 + 8 =