شادمانی مردم برخوار در جشن آغاز امامت امام زمان (عج) + تصاویر

جشن آغاز امامت حضرت ولی عصر (عج) با حضور مردم مومن و خداجوی شهرستان برخوار برگزار شد.

تاریخ انتشار: ۲۲:۴۳ - پنجشنبه ۱۴۰۱/۰۷/۱۴
مدت زمان مطالعه: 3 دقیقه
شادمانی مردم برخوار در جشن آغاز امامت امام زمان (عج) + تصاویر

به گزارش ندای برخوار؛ همزمان با سالروز آغاز امامت امام زمان (عج) مردم شهرستان برخوار در گوشه و کنار شهر مشغول برپایی جشن و سرور هستند.

در گوشه‌ای از شهر بسیجیان با برپایی راهپیمایی موتوری و پخش صوت در شهرهای دولت آباد، دستگرد و خورزوق، آغاز امامت امام زمان (عج) را جشن گرفتند.

در گوشه‌ای دیگر در شهر حبیب آباد جمعی از بسیجیان پایگاه شهید مصطفی خمینی (ره) با برپایی ایستگاه صلواتی از شهروندان پذیرایی کردند و آنها را در جشن بیعت با امام زمان شریک دانستند.

در حاشیه نمایشگاه افلاکیان خاکی حبیب آباد هم مراسم جشن آغاز امامت حضرت ولی عصر (عج) با سخنرانی، مدیحه سرایی و روایتگری برگزار شد.

بسیجیان حوزه مقاومت بسیج امام حسین (ع) دولت آباد هم امشب با برپایی ایستگاه صلواتی از مردم پذیرایی کردند. در حاشیه این ایستگاه صلواتی برنامه‌های فرهنگی از جمله اجرای گروه سرود پایگاه های بسیج شهید رجایی کربکند و شهید بهشتی دولت آباد برگزار شد.

همچنین به گفته مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان برخوار ندای «لبیک یا مهدی» امشب همزمان با سراسر کشور در مساجد شهرستان برخوار طنین انداز شد.

انتهای پیام/


شناسه خبر: 27320

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در ندای برخوار منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد

هشت − 1 =