یکی از بستگان شهید مهدوی‌کیا:

قرار بود پس از اربعین لباس دامادی بر تن کند، اما لباس شهادت نصیبش شد

میثم نجمی، یکی از بستگان شهید سروان مهدی مهدوی‌کیا، با توصیف روحیات انقلابی و مذهبی این شهید مدافع امنیت، گفت: «مهدی، سرباز وطن، قهرمان کاراته و فردی مذهبی و انقلابی بود که پس از شش سال خدمت مخلصانه در نیروی انتظامی، جان خود را در راه آرامش مردم و تامین امنیت فدا کرد.»

تاریخ انتشار: ۱۴:۰۷ - جمعه ۱۴۰۵/۰۵/۹
مدت زمان مطالعه: 2 دقیقه
قرار بود پس از اربعین لباس دامادی بر تن کند، اما لباس شهادت نصیبش شد

میثم نجمی، یکی از بستگان شهید سروان مهدی مهدوی‌کیا، در گفت‌وگو با خبرنگار ندای برخوار با تشریح نحوه شهادت این مدافع امنیت اظهار کرد: شهید مهدی مهدوی‌کیا که از فرزندان برومند شهرستان برخوار و اهل محله اسلام‌آباد شهر خورزوق بود، به عنوان یکی از کارکنان جان‌برکف فرماندهی انتظامی شهرستان شادگان، حوالی ساعت ۱۲:۳۰ ظهر روز پنجشنبه ۹ مردادماه، در حین انجام مأموریت خطیر تأمین امنیت و در درگیری با سارقان مسلح و قاچاقچیان سلاح در استان خوزستان، بر اثر اصابت مستقیم گلوله به پیشانی به فیض عظیم شهادت نائل آمد.

وی با اشاره به لحظات سخت اطلاع خانواده از این حادثه افزود: خبر این حادثه تلخ ابتدا در کانال‌های خبری محلی شادگان منتشر شد و همسر شهید نیز از همین طریق در جریان کلیت موضوع قرار گرفت و پس از آن، دوستان شهید با پدر ایشان تماس گرفته و خبر مجروحیت مهدی را اعلام کردند که در نهایت پس از حضور پدر شهید در شادگان، خبر قطعی شهادت به ایشان ابلاغ شد.

گفتنی است این شهید والامقام متولد ۱۶ شهریورماه ۱۳۸۱ و فرزند اول خانواده بود و یک خواهر و یک برادر داشت که پس از فارغ‌التحصیلی از دانشکده افسری پلیس در سال ۱۴۰۳، با اشتیاق به نیروی انتظامی پیوست و در لباس مقدس پلیس به خدمت‌رسانی صادقانه مشغول بود؛ نکته جان‌سوز اینجاست که حدود چهار سال از دوران عقد این شهید می‌گذشت و تمام برنامه‌ریزی‌ها انجام شده بود تا ان‌شاءالله پس از ایام اربعین حسینی، لباس دامادی بر تن کند و راهی خانه بخت شود.

نجمی با تأکید بر روحیات مذهبی و انقلابی وی تصریح کرد: مهدی یک بچه هیئتی، انقلابی، بسیجی و کربلایی واقعی بود که زندگی‌اش با عشق به اهل‌بیت(ع) گره خورده بود و در هیئت خانوادگی‌مان، همواره به عنوان نخستین نفر برای برپایی مراسم‌ها و خدمت به شعائر دینی پیش‌قدم می‌شد، به طوری که حتی در آخرین مراسمی که برای شهادت امام جواد(ع) برپا کردیم، حضور فعالی داشت و وقتی برای عاقبت‌به‌خیری‌اش دعا کردم، با خلوص نیت آمین گفت؛ گویی خود می‌دانست که مسیرش به شهادت ختم می‌شود و در نهایت نیز تقدیر الهی چنین رقم خورد که در راه خدمت به وطن، راه آسمان را پیدا کرد.

وی افزود: آخرین عکس ارسالی این شهید مربوط به یک هفته پیش بود، زمانی که در موکب خدمت‌رسانی به زائران امام حسین(ع) در شادگان حضور داشت و مشغول پخت غذا بود، تصویری که اکنون به عنوان آخرین یادگار روزهای حیات او در ذهن و خاطر خانواده، دوستان و آشنایانش باقی مانده است.

میثم نجمی در پایان خاطرنشان کرد: از مردم عزیز شهرستان درخواست میکنیم با حضور در مراسم‌های وداع و تشییع این شهید والامقام، هم موجب تسلی خاطر خانواده و همسر این شهید شوند و هم در بزرگداشت مقام شامخ شهید و تکریم فرهنگ ایثار و شهادت مشارکت کنند تا ان‌شاءالله همه ما ادامه‌دهنده راه شهدا باشیم.

«آخرین عکس از شهید مهدی مهدوی کیا در حال خدمت در مواکب زوار اربعین شهرستان شادگان خوزستان در ۲۹ تیرماه»

انتهای پیام/


شناسه خبر: 67712

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در ندای برخوار منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد

15 + 18 =