ضربه سنگینی سازمان اطلاعات سپاه به محتکران؛

کشف ۴.۵ همت کالای قاچاق و اساسی در اصفهان+ تصاویر

در راستای اجرای پویش «جان‌فدا» و با اتکا به گزارش‌های مردمی، سازمان اطلاعات سپاه استان اصفهان در عملیاتی مشترک، موفق به شناسایی و توقیف محموله‌های بزرگ کالای قاچاق و احتکار شده به ارزش بیش از ۴.۵ همت شد.

تاریخ انتشار: ۲۰:۴۷ - سه‌شنبه ۱۴۰۵/۰۲/۲۲
مدت زمان مطالعه: < 1 دقیقه
کشف ۴.۵ همت کالای قاچاق و اساسی در اصفهان+ تصاویر

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «ندای برخوار»؛ سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه استان اصفهان در پی رصدهای اطلاعاتی و با هماهنگی سازمان تعزیرات حکومتی و همکاری اداره کل صنعت، معدن و تجارت، ضربه بزرگی به شبکه‌های فساد اقتصادی در این استان وارد کردند.

در این سلسله عملیات مقادیر زیادی از کالاهای اساسی، سوخت، لوازم خانگی و مواد پتروشیمی که به صورت قاچاق تهیه یا جهت گران‌فروشی احتکار شده بودند، کشف و ضبط شد.کارشناسان ارزش ریالی این اقلام را بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برآورد کرده‌اند.

‌یکی از بخش‌های مهم این عملیات، شناسایی یک انبار بزرگ حاوی هزار و ۶۸۰ تن الیاف موردنیاز صنعت پوشاک بود. این محموله که به ارزش تقریبی ۱.۷ همت برآورد شده، به دلیل عدم ثبت در سامانه جامع انبارها توقیف و تحت امانت‌سپاری قرارگرفت تا وضعیت قانونی آن تعیین تکلیف شود.

‌سازمان اطلاعات سپاه استان اصفهان با تأکید بر استمرار نظارت‌ها و برخورد قاطع با اخلال‌گران نظام اقتصادی، اعلام کرد که پرونده متهمان و مجرمین این حوزه جهت رسیدگی نهایی و صدور حکم به مراجع قضایی ارجاع شده است.

این سازمان همچنین از شهروندان خواست تا گزارش‌های خود در زمینه احتکار و قاچاق کالا را جهت پیگیری به مراجع ذی‌صلاح اطلاع دهند.

انتهای پیام/


شناسه خبر: 64683

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در ندای برخوار منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد

چهارده − 1 =