به گزارش ندای برخوار؛ سرهنگ نعمت خلیلی فرمانده انتظامی شهرستان برخوار در تشریح جزئیات این خبر گفت: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی شهرستان برخوار در اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی و برخورد با سوداگران مرگ از فعالیت یکی از قاچاقچیان حرفهای مواد مخدر در زمینه تهیه و توزیع مواد افیونی در بخش حبیب آباد مطلع و موضوع دستگیری قاچاقچی مواد افیونی را در دستور کار خود قرار دادند.
وی افزود: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر پس از کسب اطلاعات لازم طی هماهنگی با مقام قضائی با همکاری ماموران بخش حبیب آباد، در عملیاتی ضربتی فرد مذکور را در مخفیگاه خود دستگیر و در بازرسی از محل، ۱۲ کیلو و ۱۶۰ گرم تریاک، ۲ قبضه اسلحه شکاری غیر مجاز، یک قبضه قداره و یک عدد فشنگ اسلحه کلت جنگی را کشف کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان برخوار در پایان تصریح کرد: با توجه به نقش بی بدیل شهروندان در ارتقای نظم و امنیت عمومی، همکاریهای آنان در این زمینه، بیش از گذشته با ماموران پلیس، امری لازم و ضروری است؛ بنابر این مردم عزیز میتوانند در صورت مواجهه با عاملان ایجاد ناامنی در شهرستان، مراتب را از طریق تلفن ۱۱۰ مرکز فوریتهای پلیسی اعلام کنند.
انتهای پیام/