شهیدان مظهر عزت ایران؛

معرفی شهید عباس جعفری کمشچه

شهید عباس جعفری از فرزندان دیار کمشچه در شهرستان برخوار بود که در عملیات خیبر و در منطقه جفیر به فیض شهادت نائل آمد؛ وصیت‌نامه او، سرشار از پیام‌های ولایی و انقلابی، امروز چراغ راهی برای نسل جوان به شمار می‌رود.

تاریخ انتشار: ۲۰:۰۰ - سه‌شنبه ۱۴۰۴/۰۷/۱
مدت زمان مطالعه: 3 دقیقه
معرفی شهید عباس جعفری کمشچه

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «ندای برخوار»؛ شهید عباس جعفری در تاریخ 6 فروردین ماه 1345 در شهر کمشچه چشم به جهان گشود. او که در خانواده‌ای مذهبی و متدین پرورش یافت، از همان سال‌های نوجوانی روحیه‌ای ایمانی و انقلابی داشت و در دفاع از انقلاب اسلامی و آرمان‌های امام خمینی (ره) همواره پیشگام بود.

با آغاز جنگ تحمیلی، عازم جبهه‌های نبرد شد و در عملیات‌های مختلف حضور فعال داشت. سرانجام در تاریخ 22 اسفندماه 1362 در منطقه جفیر و در جریان عملیات خیبر به شهادت رسید و نامش در شمار دلاورمردان میهن جاودانه شد.

وصیت‌نامه شهید عباس جعفری

بسم رب الشهدا و الصالحين

«وَلا تَحسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلوا فی سبیلِ اللهِ أَمواتاً بَل أَحیاءٌ عِندَ رَبِّهِم یُرزَقون»

کشته‌شدگان حریم خداوندی را مرده مپندارید که آنان زنده‌اند و نزد خداوند خود روزی می‌خورند.

با درود و سلام بر یگانه منجی عالم بشریت، آخرین ستاره تابناک آسمان ولایت و امامت، حضرت بقیةالله‌الاعظم، مهدی موعود (عج)، و نائب بر حقش، بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، خمینی روح خدا، فرمانده کل قوا.

و با سلام و درود بر تمامی شهدای راه حق و حقیقت، از هابیل تا کربلای احد و از کربلای احد تا کربلای خونین حسین (ع) و از کربلای حسین (ع) تا کربلای خونین غرب و جنوب ایران.

و با سلام بر ملت مقاوم و در صحنه ایران که پیمان وحدت و مقاومت و پیروی همیشگی از ولایت فقیه را با خدای خود بسته‌اند و همیشه با تمام مشکلات، کمبودها و محاصره‌های اقتصادی، سیاسی و نظامی مقاومت کرده‌اند و شعار «جنگ جنگ تا پیروزی» را سر داده‌اند.

و با سلام بر پدر و مادر عزیز و بزرگوارم که در تمام سختی‌ها و مشکلات مرا پرورش داده‌اند و دین مبین اسلام را به من آموختند. چند کلمه‌ای را به عنوان وصیت‌نامه برایتان یادداشت می‌کنم.

سفارش‌ها به ملت ایران

ای ملت شهیدپرور و مسلمان ایران!
من به عنوان یک فرزند کوچک این جامعه از شما می‌خواهم که تا آخرین قطره خون، پشتیبان امام امت باشید؛ همان امام عزیزمان، نور دو چشمانمان، پیر جماران را با خون خود حمایت کنید، قلبتان با او باشد و با قول و عمل از او پیروی کنید که سعادت دنیا و آخرت شما در گرو پیروی اوست.

ملت عزیز! جبهه و جنگ را مسئله اصلی زندگی خود بدانید و پشت جبهه را حفظ کنید تا رزمندگان اسلام با خیال راحت آخرین ضربات را بر پیکر پوسیده صدام وارد کنند و کار را یکسره نمایند، ان‌شاءالله.

ملت مسلمان و شهیدپرور ایران! با تمام حرکت‌های انحرافی دشمنان داخلی و خارجی که دست‌نشانده غرب و شرق هستند مبارزه کنید و آنان را با تمام قدرت سرکوب نمایید. با گران‌فروشی و محتکرین که با این عمل می‌خواهند ملت را به انقلاب بدبین نمایند مبارزه سرسخت کنید و دست آنان را قطع کنید.

از تمام خواهران و برادران دینی خود می‌خواهم که آگاهی سیاسی، عقیدتی و فرهنگی خود را با فرهنگ اسلامی آشنا کنند و انقلاب اسلامیمان را از این لحاظ غنی و خودکفا سازند.

از کلیه خواهران عزیزم می‌خواهم که حجاب اسلامی خویش را حفظ کنند و فرزندان لایق برای اسلام تربیت نمایند و آنها را آزاده و زیر پرچم توحید بار بیاورند، همچون حضرت زهرا (س) که حسین (ع) را آنگونه تربیت نمود که در روز عاشورا فرمود:

«إنی لا أری الموتَ إلا سعادة و لا الحیاةَ مع الظالمین إلا برما»
من کشته‌شدن را جز سعادت نمی‌دانم و زندگی با ظالمین را جز بدبختی.

سفارش پایانی

ملت عزیز! پشتیبان ولایت فقیه باشید.

پدر و مادر عزیزم! همچون زینب (س) صبر پیشه کنید و مبادا در سوگ من گریه کنید که دشمنان اسلام شاد شوند. بدانید این راه و هدف را من آگاهانه انتخاب کردم و تنها آرزوی دیرینه من در طول عمرم بود.

بدانید که من امانتی بودم از طرف خدا در دست شما و چه نیکو امانت‌داری نمودید و آن را صحیح و سالم به اصلش تحویل دادید.

مادر و پدرم! باز شما را به صبر در راه خدا دعوت می‌کنم که خدا با صابران است: «إنَّ اللهَ معَ الصابرین»

در پایان از کلیه دوستان و آشنایان حلالیت می‌طلبم. در ضمن یک ماه روزه و مقداری نماز بدهکارم، اگر از من طلبکاری داشتند آن را بپردازید. به امید پیروزی رزمندگان حق‌جوی اسلام علیه کفر جهانی در سراسر جهان.

ترسم ای مرگ نيايی تا من پير شوم
و من زنده بمانم كه ز جان سير شوم

ای آسمان ناخرد مهر، مرا زود بكش
كه اگر دير كشی، پير و زمين‌گير شوم

و السلام علی عباد الله الصالحین
خدايا خدايا تا انقلاب مهدي خميني را نگه دار

تاریخ: ۱۳۶۲/۱۰/۲۰

انتهای پیام/


شناسه خبر: 57521

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در ندای برخوار منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد

پنج × 2 =