به گزارش ندای برخوار؛ حجت الاسلام والمسلمین گرجی در مراسم وداع با پیکر عالم ربانی حضرت آیت الله ناصری که در امامزاده محمود (ع) دولت آباد برگزار شد، گفت: تواضع، خضوع و خشوع درونی و بیرونی حضرت آیت الله ناصری ایشان را این چنین عزیز کرده است.
وی افزود: ایشان قبل از مرگ چشم برزخی داشتند، اولین روزی که من خدمت ایشان رسیدم استخاره کردم که درس ایشان را بروم یا خیر زیرا آن زمان آیت الله در آن زمان معروف نبودند، در جواب استخاره آمد این راه صراط مستقیم است و من شاگرد ایشان شدم.
این استاد حوزه بیان کرد: آیت الله را در کلاس درس دیدم که دو زانو نشسته بودند و من هر کاری می کردم روی صندلی بنشینند قبول نمیکردند و چیزی که ایشان را عزیز کرده است، همین تواضع آیت الله ناصری است.
حجت الاسلام گرجی گفت: حضرت آیت الله ناصری نیازی به اشک، گریه و اجتماعات ما ندارند، ما فقط باید طلب مغفرت برای ایشان کنیم و جوانان باید بدانند چرا این حضرت مورد عنایت مردم قرار داشتند.
وی در ادامه گفت: احترام و علاقه و عشق ایشان به حضرت زهرا (س) و امام زمان (عج) و همچنین توان ملاقات ایشان با حضرت ولی عصر (عج) و پیش بینیهای ایشان نیز از دلایل عزیز بودن این عالم ربانی هست.
این کارشناس مذهبی نقل کرد: آیت الله ناصری دائما توصیه به برقرار کردن ارتباط با امام زمان (عج) می کردند. ایشان خطاب به جوانان تاکید داشتند که از سوره یس، صلوات، مناجات المحبین و خواندن زیارت ها غافل نشوند.
حجت الاسلام گرجی اظهار کرد: توجه آیت الله ناصری به امام زمان (عج) و احترام و ادب به طلاب و تقویت حوزه علمیه از روش و سیره ایشان بود.
وی خاطر نشان کرد: حاج آقا در اواخر عمر خودشان کم حرف شده بودند و گویا از هجرت خود خبر داشتند.
این استاد حوزه افزود: دلیل تاکید آیت الله ناصری به پیروی از رهبر معظم انقلاب اسلامی، دلایل سیاسی نبود، ایشان حقیقت را میدید و بنده های صالح خدا را ملاقات می کرد.
حجت الاسلام گرجی در پایان عنوان کرد: انس با قرآن و توجه به تفسیر این کتاب الهی از زیبایی های تدریس حضرت آیت الله ناصری بود.
انتهای پیام/