موزه مردم شناسی دستگرد برخوار بزودی از گردشگران میزبانی می‌کند

شهردار دستگرد برخوار در بازدید از غرفه شهرداری‌های شهرستان در شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت گردشگری گفت: خانه تاریخی حیدریان شهر دستگرد که در روزهای گذشته مرمت آن به اتمام رسیده، برای عید نوروز به عنوان موزه مردم شناسی تجهیز و آماده میزبانی از گردشگران می‌شود.

تاریخ انتشار: ۲۱:۵۹ - دوشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۲۴
مدت زمان مطالعه: < 1 دقیقه
موزه مردم شناسی دستگرد برخوار بزودی از گردشگران میزبانی می‌کند

به گزارش ندای برخوار؛ به نقل از روابط عمومی شهرداری دستگرد برخوار، اصغر رحیمی شهردار دستگرد برخوار در بازدید از غرفه شهرداری‌های شهرستان برخوار در شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت گردشگری و صنایع وابسته که در تهران برگزار شد، گفت: شهر دستگرد به عنوان «نگین شهرستان برخوار» شناخته می‌شود که پتانسیل‌های گردشگری از جمله خانه تاریخی حیدریان که در دوره‌های گذشته توسط شهرداری از مالکان تملک شده است را داراست و امیدواریم این خانه که در روزهای گذشته مرمت آن به اتمام رسیده، برای عید نوروز به عنوان موزه مردم شناسی تجهیز و میزبان گردشگران شود.

وی افزود: همچنین حمام شهر دستگرد برخوار که قدمت آن به دوره صفویه برمی‌گردد و تا ۵۰ درصد مرمت آن پیشرفت فیزیکی داشته است، تا پایان دوره مدیریت شهری ششم به عنوان حمام عمومی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

رحیمی با بیان اینکه مسجد جامع دستگرد با قدمت زیاد خود پتانسیل بالایی برای جذب گردشگران را دارد، عنوان کرد: نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی فرصت خوبی برای معرفی شهرهای استان اصفهان است که هر کدام تنوع فرهنگی و صنایع دستی زیادی دارند و یک فرصت بسیار خوب برای رونق گردشگری در شهرها است.

انتهای پیام/ 11620/+


شناسه خبر: 33107

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در ندای برخوار منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد

3 × 2 =