نحوه پیشگیری از جرائم بسیار مهم است/ مسائل اخلاقی عمده دلایل مراجعات خانوادگی به دادگستری

فرماندار شهرستان برخوار گفت: پیشگیری از جرائم باید انجام شود اما نحوه انجام این پیشگیری بسیار مهم است. امام جمعه دولت آباد نیز گفت: یکی از عمده دلایل مراجعات خانوادگی به دادگستری به‌خاطر مسائل اخلاقی است که به واسطه فضای مجازی اتفاق می‌افتد.

تاریخ انتشار: ۲۲:۵۸ - دوشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۱۵
مدت زمان مطالعه: 2 دقیقه
نحوه پیشگیری از جرائم بسیار مهم است/ مسائل اخلاقی عمده دلایل مراجعات خانوادگی به دادگستری

به گزارش ندای برخوار؛ محمدرضا قربانی فرماندار شهرستان برخوار در جلسه بررسی مشکلات قضایی شهرستان در حضور معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضائیه گفت: پیشگیری از جرائم باید انجام شود اما نحوه انجام این پیشگیری بسیار مهم است و باید به درستی انجام شود.

وی با اشاره به مشکلات شهرستان، افزود: اکثر جامعه ما در شهرستان کشاورز هستند و خشکسالی و کمبود آب یکی از مشکلاتی است که کشاورزان با آن دست و پنجه نرم می‌کنند و وقتی آب نداشته باشند، بیکار می‌شوند و وقتی بیکار شوند ممکن است جرائم زیاد شود.

قربانی تصریح کرد: فرونشست زمین و پساب از دیگر مشکلاتی است که شهرستان برخوار با آن مواجه است.

فرماندار شهرستان برخوار با بیان اینکه سر ریز جرائم اصفهان در برخوار است، عنوان کرد: این به‌خاطر همجواری برخوار با کلانشهر اصفهان است که به واسطه منطقه صنعتی دولت آباد اتفاق می‌افتد.

وی با اشاره به ازدیاد بیش از حد جمعیت اتباع خارجی در برخوار، اظهار کرد: این موضوع باعث بروز برخی معضلات برای مردم این شهرستان شده که بخشی از آن مربوط به منطقه صنعتی دولت آباد است که رهاست و اتباع زیادی در صنایع به‌کارگیری و حتی سکونت پیدا می‌کنند.

عمده دلایل مراجعات خانوادگی به دادگستری به‌خاطر مسائل اخلاقی است

حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسن میرافضلی امام جمعه شهر دولت آباد نیز در این جلسه با اشاره به راهگشا بودن تفکر بسیجی گفت: در قوه قضائیه تفکر بسیجی وجود دارد و روز به روز هم قوی‌تر می‌شود و با دیدن قضات جوان، تقید و پای‌بندی آنها مشخص است.

وی با ابراز گلایه از بی‌توجهی به مسئله فرهنگ، خاطرنشان کرد: فرهنگ در حد یک اسم است و ما می‌گوییم همه مسائل فرهنگی و باید حل شود اما در میدان عمل واقعا اینگونه نیست.

حجت‌الاسلام میرافضلی خاطرنشان کرد: فضای مجازی ما یله و رهاست و خانواده‌ها را با مشکل مواجه کرده است؛ یکی از عمده دلایل مراجعات خانوادگی به دادگستری به‌خاطر مسائل اخلاقی است که به واسطه فضای مجازی اتفاق می‌افتد.

امام جمعه شهر دولت آباد اضافه کرد: موضوع افزایش بیش از حد جمعیت اتباع خارجی در شهرستان برخوار مشکل آفرین شده و مردم بسیار ناراحت هستند.

وی خاطرنشان کرد: زمانی که یک پرونده چندین سال در دادگستری است و خاتمه نیافته، انگیزه شکایت و مراجعه به دستگاه قضا برای حل دعاوی و اختلافات در بین مردم از بین می‌رود.

حجت‌الاسلام میرافضلی تاکید کرد: شهرستان برخوار از ظرفیت‌های زیادی در حوزه‌های مختلف برخوردار است؛ ما ۳ حوزه علمیه در شهرستان داریم که می‌توانند در راستای کاهش ورودی پرونده‌ها به دادگستری و حل اختلافات و دعاوی در حد توان به دستگاه قضا کمک کنند.

امام جمعه دولت آباد در پایان با بیان اینکه وظیفه آموزش و پرورش در قبال تربیت دانش‌آموزان و نسل آینده‌ساز این کشور وظیفه سنگینی است، عنوان کرد: اکنون فصل این است که دانش‌آموزان ما آگاه و با بصیرت شوند؛ اقدامات ما در برابر دشمن متعادل نیست و ما باید هر لحظه در مقابل توطئه‌های دشمن با برنامه‌ریزی دقیق اقدام متقابل انجام دهیم.

انتهای پیام/ ۱۱۶۲۰/


شناسه خبر: 33519

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در ندای برخوار منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد

سیزده + 12 =