پخت و توزیع دوتن سمنو در حبیب آباد

با همت خیرین و هیئت فاطمیون حبیب آباد بیش از دو هزار کیلو گرم سمنو بین مددجویان بهزیستی در مراکز توانبخشی شهرستان برخوار و اصفهان توزیع شد.

تاریخ انتشار: ۰۸:۲۵ - چهارشنبه ۱۴۰۰/۱۰/۲۹
مدت زمان مطالعه: < 1 دقیقه
پخت و توزیع دوتن سمنو در حبیب آباد

حسن مرادی رئیس اداره بهزیستی شهرستان برخوار در حاشیه آئین پخت سمنو  برای مددجویان بهزیستی در گفت و گو با خبرنگار ندای برخوار اظهار کرد: برای پخت این سمنو‌ ها ۱۴ کیسه آرد و ۲۰۰ کیلوگرم جوانه گندم استفاده شده است.

وی افزود: شهروندان و خیران برای حمایت از مددجویان بهزیستی می‌توانند در طرح شکرانه سلامت و یا مراجعه حضوری به اداره‌های بهزیستی در شهرستان‌ها اقدام کنند.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان برخوار افزود: در شهرستان برخوار دو هزار و ۳۰۰ معلول جسمی حرکتی، ذهنی، ناشنوا، نابینا، اعصاب و روان و سالمند تحت پوشش بهزیستی هستند.

این سمنوها با همت خیرین و هیئت فاطمیون شهر حبیب آباد طبخ و در ایام وفات حضرت ام البنین (س) در مراکز توانبخشی روزانه و شبانه شهرستان برخوار و اصفهان توزیع شده است.

انتهای پیام/


شناسه خبر: 18630

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در ندای برخوار منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد

9 + 18 =